kolk pa stane ta inhalator? Sam jaz ne vem kako bi to Urošu nataknila na obraz pa da bi to gor ostalo?
Glede cene je takole: jaz sem dala 80 Eur, zdaj je 81,09 minus 10 posto popusta= 73 EUR.
Če katera želi, se javim, pa ji ga grem iskat, ker men je Mengeš blizu, pa se avtopralnico imam tam, tko da javite...
Aha, dodi, sem šele zdajle videla, da tudi tebe zanima: to ni vlažilec zraka, da ne bo pomote. JA, ima masko. Komplet vsebuje nosnik, masko za odrasle in ustnik. Otroško masko moraš dokupit- 4 EUR.
Lahko natakneš masko (držiš) dojenčku na ustih in nosu, Maši kar ratuje, ji dam še kaj v roke (npr. vrvico od žaluzij in tolče zraven

), al pa ji dam ustnik v roke in ga sama rine v usta

, tako kot Katja od Putke

. Finta inhalatorja pa je, da razprši fiziološko (ki jo natočiš not) na mikrodelce, ki se potem lažje "vsrkajo" oz. intenzivnejše čistijo dihalne poti, sprostijo dihalne mišice. Pomaga tudi pri blažjih astmatičnih napadih (dodi, na recept lahko dobiš tudi Ventolin v tekočini in daš not) in pri suhem kašlju. Jaz jo uporabljam tudi za zabit nos in mi vse zmehča, tako tudi sluz v pljučih.
Pa da ne boste misle, da imam jaz kaj od tega, k tok reklamiram, prav nič! Samo dobro izkušnjo imam in sem jezna, ker če bi jaz npr. prej, ko sem še imela hude težave z astmo in bronhitisi to vedla, bi mi blo bistveno lažje, zato želim drugim pomagat...
< Sporočilo je popravil tejč -- 10.1.2008 9:48:40 >