IZVIRNO SPOROČILO: katee
nana: tudi jaz sem gledala tisto oddajo. A ni boga? Da se ti zmeša, res.
res je boga revica,se mi je tako smilila,da nisem mogla niti več gledat,le na koncu sem potem še gledala,ko je govoril,da so jo prepozno operirali in da se ji je rak že razširil...
martinca,boš lepa za ohcet,samo še frizurca pa bo.
limma,sem pač klepetulja,tudi drugače,v naravi!Ko pa sem bila majhna pa sem bila vedno tiho in sem sovražno gledala ljudi okoli sebe.Zgleda,da zdaj noter spravljam vse za nazaj.
So pa Domačica keksi še vedno zakon,imam doma dve škatli,pa jih žal ne smem,ker bo šla dieta po gobe.Sicer nimam stroge diete,le zvečer ne jem in malo več se gibljem,sladkega pa se že na daleč izogibam.Ko pa sem še dojila,pa sem si jih privoščila...

Lana pa ima take lepe očke in Klemen tudi ima modre,tako da pašeta original!
Pri
martinci pa se vse blešči -pa ne od sonca,ampak od sreče.
Danes sem šla k pediatrinji kao mi bo zmanjkalo aptamila,da vidim,če jaz dobim še na recept in dobim.

Hvala bogu,ne bomo še kupovali,moraš pa imeti več kot 55 % dohodka od osnovne plače.Tako da se še v vsakem primeru za zdaj splača,če nisi poročen in imaš svoje gospodinjstvo.
sani,kaj moj Klemen pa ni srečen,ker še nima nobenega znamenja?

Ga jaz tako žalostim?Upam,da ne...
alfabeta,meni je pomembno,da se za rojstni dan spomnijo name tisti,ki jih imam rada,moj dragi,pa starši in dobri prijatelji,to mi je dovolj,da vsaj dobim čestitko preko sms ,osebno ali pa preko emaila.Zabav pa ne prirejam,jo pa bom čez 4 leta,ko bom 40!

Groza...
mml,o osebni izkaznici je pisala martinca...
Tvoj pikec pa lepo pase kravice na "igrišču".
mala pikica,kako si se pa postrigla?Saj si videla mene,sem si jih sigurno postriglas za 30 cm.Bodo že zrasli,če bom hotela bom pustila dolge,če ne pa ne.