koala,no pa imata tudi vidva jutri posvetovalnico.Smo že tri.H komu pa hodiš?Midva imava jutri ob 11.30.
katee,jaz začnem pa hujšati in telovaditi v mesecu maju!Komaj že čakam!
Glede čaja-meni ga patronažna,niti pediatrinja nista odsvetovali,si mislim,zakaj pa potem obstaja?
Moj
ne lika plenic in tudi kuha ne,ker ne zna,žal.Ponoči ga tudi ne budim oz.se ne zbudi,ko jaz dojim ali ga hranim,tako da me zjutraj vedno vpraša kdaj se je zbudil in če je lepo spal.Pomaga mi tako,da kdaj pomije posodo ali pa podreta kupček, ima Klemena ko se jaz učim ali ga odpelje na sprehod,ko imam jaz drugo delo,da imamo pospravljeno in čisto.Žal se moram s tem zadovoljiti in se ne pritožujem.Ima pa druge vrline in sem čisto zadovoljna.
Alfabeta,ja saj je zdaj tako le pri mesecih,ki jih štejemo,ko so naši pikci še miceni,ko smo starejši pa ne štejemo več mesecev,ampak samo leta.
Tako da datum ni tako čuden.
majra,ta tvoja soseda je pa res zmešana,če mene vprašaš.Pa si lahko predstavljaš,da si takšna do svojega nebogljenega otročka,ki si ga nosila 9 mesecev pod srcem in skrbela zanj in zase,komaj čakala,da se rodi...potem pa taka vzgoja že kar takoj.Katastrofa,tega jaz nikoli ne bi počela.Ne vem če bi se vtaknila,ker je ravno soseda in s sosedi se ne bi kregala,če bi pa bila kar ena ženska z ulice,pa bi ji sigurno kaj rekla.Koza.Taka baba sploh nima rada svojega otroka,ki to počne.Nekaj mu je že manjkalo,če se je tako dolgo jokal,revček.
Vaney,moškim mali
niso še tako zanimivi ali kako naj se izrazim,nimajo si z njimi kaj počet,so eni veliki otroci.Ko pa naši
malo zrastejo...no,saj boš videla oz.
boš bolj malo videla...
No,za mene je od rojstva skrbel moj zlati oči,me previjal,vozil okrog,kasneje na tekme in povsod.Ko je prišel iz službe,me je prevzel in moja mama je imela čas za vse.
Kar se tiče izdelkov in adaptiranega mleka,vse ki ga kupujete,so že mnoge ugotovile,da se v Mullerju najbolj splača kupovati.