IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
suny morning ,potem pa kar od besed k dejanjem.
IN nič zahinavit zdaj.. .. za bolniško itak ni problem
Ja...zdaj moram samo še

prepričat. Enkrat je za, drugič pravi ne...
TRIŠ ti kar "pojamraj", sploh ni pomembno o čem. Nekdo ti bo že znal OŠ tudi tepla in to s fanti.

V 1. razred sem prišla v novo šolo in nisem poznala nobenega in sem že prvi dan eno klofutnila, ker mi ni hotla dat svojega svinčnika.

Sem pa bla s hudiča.

Je pa res, da so danes otroci čisto drugačni. Vse pa izhaja od doma. Če so starši "zafnani", ker so kvazi privatniki ali pa kaj takega, tudi otroci ne morejo biti boljši, če pa to cele dneve doma gledajo. Jaz upam, da bo naša Neja "normalna", ker se bova midva potrudila, da res ne bi bila ena afna.
TRIŠ mate hude ploščice v kopalnici. Najbolj se mi dopade obroba z rožicami. Čigave pa so te ploščice? Se že oborožujem, da bom lahko izbirala, ko bo hiška.
suha koža na rokah vidim, da je problem pri vseh. Jaz sem tudi imela tako suho, da je bilo že kar do krvi razpokano. Opažam, da je odkar imamo vlažilec zraka veliko bolje. Pa roke si namažem večkrat.
septembrka jaz Nejo kar dajem v posteljico. Če se zbudi in začne jokat jo vzamem v roke, da spet zaspi in spet dam v posteljico. Če se zvečer zbudi in sitnari grem k njej in jo samo božam in ji pojem, da zaspi nazaj, jo ne jemljem ven. Pa ponovim, če se čez čas ponovi. Vzamem jo samo, če res ful joka. Pravijo, da se

lahko ustraši, če zaspi na rokah, potem pa se zbudi v posteljici, ker ne ve kje je. Ti kar vztrajaj, da mora v posteljico. Mogoče boš porabila kakšen dan samo za to, vendar si boš na koncu hvaležna, ker se boste vsi lepo naspali. Kasneje jo boš še težje navadila na svojo posteljico.
Moja sodelavka je imela obe punce do 1. razreda v zakonski, mož je spal pa v otroški sobi.
ursulina
glede teže. Jaz sem uspela že priti v mali minus.
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
In mali kar rastejo - a že opažate, da jih je težko kaj dolgo nosit? Kaj šele bo...
No zdaj veš kako je meni že od samega začetka.

Hrbet me že kakšen mesec tako boli, da mi je zvečer prava muka ko se spravim v posteljo. Se bo morala Neja kar sama nosit, če bo preveč hitro rastla. Se mi zdi, da mi že zdaj njene noge bingljajo tam nekje pri kolenih.
Vam sploh nič ne zavidam na
polulanih dosežkih vaših fantov.

Naša se tudi skoraj vedno polula ko jo odvijem, vendar moram jaz pazit, da ji ne teče po bodiju. Smo skoraj na istem, samo da punčke lulajo po sebi.
klepetka jaz
plišastih zadev skoraj nimam, zato ti glih ne morem veliko svetovat. Tisto kar imamo perem normalno in se mi ne zdi, da bi se kaj spralo. No, vsaj za zdaj.
Mogoče bo pa
Domen stand-up komičar. Tale njegova je res dobra.
Drugače smo pri nas ok. Malo sem žalostna, ker je tako zanič vreme. Mene vsaj ne bo zametalo, kar pa se lahko komot zgodi
klepetki. Včeraj smo šli spat že ob 21.00. Zato je pa imela od 1.00 do 3.00 svoj show, ki mu lahko rečemo "Jaz pa ne grem spat". Se mi je že mešalo. Zjutraj sva bili pa spet pokonci že ob 7.30. Mi bomo zgleda zgodaj vstajali.
Sem pa včeraj odnesla vlogo za vrtec. Mogoče sploh ne bova dobila prostora, tako da bo mogoče res babi servis, kar se meni še najbolj dopade, vendar ima moj vedno glede vsega neke pomisleke. Včasih ga moram prav kregat.
Moja mala spi in grem tudi jaz malo počivat. Uživajte v turobnem dnevu.