Živjo!
Guppy
in hitro okrevaj!
Nogice pri nas že kar dobro poznamo in jih z veseljem grizljamo.
Tudi obračet se je začel, ko se je začel stegovati za njimi. Kot mi je rekla fizioterapevtka, ko sem se sekirala da se noče obrnit, da noče pasti kravc, ki jih mimogrede še zdaj noče. Se pa že dviguje tako poševno na eni roki, da bi sedel. Seveda je še nemočen in mu ne uspe ostati dolgo v tem položaju, je pa dober trening.
Sandra zadnjič si spraševala sicer na drugi temi, če že lahko sedijo, pa nisem imela časa odpisati. Sem vprašala prejšnji teden na terapiji in je rekla, da ga lahko malo posedam, Tako na svoje noge, da ga dobro držiš v medenici in ga trdno priviješ k svojem telest, da je hrbtenica ravna. Vendar ne za dolgo časa. Toliko, da spozna kako je sedeti.
Ali tako da ga držiš pod pazduhami da je naslonjen čez tvojo roko, da dejansko ne nosi sam svoje teže, ampak ga ti držiš, on pa "sedi"
Za seznamček:
5. mesec
6,640 in 65 Centimetri so bolj na približno merjeni doma.
Jaz sem si pa začela pisat dnevnik zbujanja in sem ostala šokirana, ko sem zjutraj pregledala spimo od 21:00 do 23:30 potem pa se predstava začne.
Zbuja se mi tudi na 20 min,... nekje po tretji uri pa je spet zaspal za 2 uri,....
Pa ni čudno da ni nič od mene. Še na sprehod mi je težko, bolijo me noge, glava, komaj se premikam, bolj vlečem vse štiri za sabo.
Čez dan pa je tudi zelo naporen, zahteva nonstop družbo in kriči, če le za hip odidem malo stran, čeprav me vidi....
Spal bi najraje v mojem naročju in se buni ker vstrajam, da zaspi v posteljici, sicer ga ne pustim zelo jokati, ga dvignem poimirim in spet odložim,... Pa se noče sprijazniti, da se tako spi, vsak dan je užaljen in joka.
lp.