03.04.2008, 21:13
5983
je
sonce
za 2. zobka!!! pikica pokica
za boljše delovno mesto!!! babyrok js ga dam na bok, pol pa se sam nastavi-ali na trebuh ali na hrbet in ga tako tudi pustim.
taja339 tut js jo pogrešam1 vedno ko rihtam seznamček, opazim da jih kr nekaj ni
evo me...zdaj so lepa vremena in mislim da se bom javljala samo 1x/dan (joooj, tako ne bojo imela česa komentirat druge
) lemavrica, js mu narežem meso na majhne koščke in dam kuhat z zelenjavo. dam več vrst zelenjave. ko sem mu dala 1. meso, mu ni bilo kej preveč všeč, ker sem dala verjetno preveč meseka...včeraj sem dala mesa glih za okus in je pojedel vse
danes pa je jedel samo zelenjavo. (mu bom dajala meso le parkrat na teden) mi smo bili spet celo popoldan zunaj in tako paše vozičkat z drugimi mamicami
pa se ustavimo na kavici, pa na klopci, pa na igralih.........pa v kaki trgovinci z oblačili za
js sem vas na hitrco prebrala, tako da ne zamerit, če sem kej pustila...
aja glede obrokov:
pri nas je (skoraj) vsak dan tako:
Z:dojenje (okrog 6h)
M:sadje (okrog 10h)
K:zelenjava ali zelenjava+meso (okrog 13h)
M:dojenje (okrog 17h)
V:mlečna kašica (ali grizek, ali polenta z mlekom, ali mleko z piškotki,....) okrog 20h
pred spanjem: dojenje (cartanje-okrog 21h)
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 3.4.2008 21:16:29 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

. Da bi bilo samo to dovolj zadost za cel obrok, pa še nikamor si nisem upala, ker bi lahko kadarkoli začel tulit.
, ker se ne morem zbuditi. Odkar smo zamenjali uro se moja zbuja med 5 in 6h
), okrog 17 kao kosilo z nama, pol pa okrog 19.30 joška in v mižule okrog 20.30. Čez dan med obroki se tudi vsaketolko odpravi v njemu tako ljub ziziland
in
za Lana