writing-img

RE: septembrke 2007, 2.krog

clock-img

11.01.2008, 13:55

clock-img

Anonimen

123a, pogumno! user posted image  Držim pesti, da bo z Zojo vse v redu! user posted image

clock-img

11.01.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

user posted image Mamice, ki dojite - vprašanje za vas. Ko boste začele dajati npr. rižolino, ki se meša z mlekom. Ali boste dale adaptirano mleko, ali si že zdaj svoje črpate in shranjujete?

clock-img

11.01.2008, 14:20

clock-img

123a

pencil-img

466

Čao punce....

No mi imamo vse preiskave v sredo in sicer:najprej na neonatalnem odelku UZ in potem še na neurološkem oddelku vse preiskave glevice.Drugače me je pa hotela neurološkem oddelku kr odsloviti in je rekla ČAKALNA DOBA JE 1,5  MESECA sn se kr razjezila in smo lahko v sredo kr na vrstiuser posted image user posted image

Carmy-moja punčka je zelooo živahna:se smeji ,cvili,brca,normalno pase kravice...sej je danes tudi P jo pohvalila kako je živahna

No upam,da se vse dobro konča in bomo zopet veseli...sem pa cela povoženauser posted image

tinna-še sploh nisem razmišljala kako ji bom delala kašice ali si bom začela mleko shranjevati...nimam pojma...še imam malo časauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

clock-img

11.01.2008, 14:20

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

adaptirano bom dajala

clock-img

11.01.2008, 14:24

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Čao punce....

No mi imamo vse preiskave v sredo in sicer:najprej na neonatalnem odelku UZ in potem še na neurološkem oddelku vse preiskave glevice.Drugače me je pa hotela neurološkem oddelku kr odsloviti in je rekla ČAKALNA DOBA JE 1,5  MESECA sn se kr razjezila in smo lahko v sredo kr na vrstiuser posted image user posted image

Carmy-moja punčka je zelooo živahna:se smeji ,cvili,brca,normalno pase kravice...sej je danes tudi P jo pohvalila kako je živahna

No upam,da se vse dobro konča in bomo zopet veseli...sem pa cela povoženauser posted image

tinna-še sploh nisem razmišljala kako ji bom delala kašice ali si bom začela mleko shranjevati...nimam pojma...še imam malo časauser posted image

ne se sekirat vse bo ok boš vidla

bolj mehko glavico je imeu tudi moj starejši sin pa niso delali panike, mečava se mu je zaprla šele pri treh

clock-img

11.01.2008, 14:47

clock-img

Anonimen

Jaz bom dajala moje mleko.

Nekaj ga imam že v zamrzovalniku, ostalo bom črpala sproti.

Se pa spomnim, da je sestra na začetku dajala od hippa tisto kašico z jabolkom in rižem, pa jo je naredila kar z vodo.

Jaz bom verjetno na vodi skuhala navaden riž in ga pomešala z mojim mlekom. Če se bo dalo se bom skušala izogibat pripravljenih kašicam.......to zaenkrat pravim.

clock-img

11.01.2008, 14:49

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tianna, mlečne kašice vsebujejo nadaljevalno adaptirano mleko, tako da dodaš samo še vodo. Pri rižolinu in drugih lino variantah pa mešaš adaptirano ali pa svoje mleko.

Tule imaš cel asortiment mlečnih kašic in okusov od Milupe:
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/

in žitne kašice, ki pa se mešajo z mlekom (samo riževa in zdrobova sta brez glutena):
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/bio_zitne_kasice/

clock-img

11.01.2008, 14:53

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

123, saj sem ti rekla, da sama najbolj poznaš svojega otroka. Držim pesti, da se vse v redu reši in da gre le za dodatno skrb pediatrinje.

clock-img

11.01.2008, 15:14

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Sem v album dodala slike kako naš mulo sam drži flaško in pije. Geslo v google skupini.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

11.01.2008, 15:17

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Mamice, ki dojite - vprašanje za vas. Ko boste začele dajati npr. rižolino, ki se meša z mlekom. Ali boste dale adaptirano mleko, ali si že zdaj svoje črpate in shranjujete?

Pojma nimam, po moje si bom črpala in mešala s svojim, pol pa bo upam že itak tolk star da bo lahko kravje al riževo mloeko uporabljala. Skratka se še sploh ne obremenjujem s tem, pa saj sem ga komaj rodilauser posted image .

clock-img

11.01.2008, 15:49

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

123a, držim pesti, da bo vse ok. user posted image

Tianna, jaz ji bom kupovala tiste kašice, ki se mešajo samo z vodo in že imajo vse dodano. Mojega mleka se mi ne da črpat, adaptiranega pa tudi ne bom kupovala.

Moja Zoja je pa v zadnjih 5. dneh imela "poskok" v teži in rasti. v 5. dneh se je zredila za 400g in zrastla za 1,5 cm. ( in tehtala sem jo celo pred dojenjem  user posted image user posted image )

clock-img

11.01.2008, 15:55

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Še to sem pozabila: CELJANKE, mene v torek ne bo, ker grem na govorilne ure k sinu v vrtec. Žal.. Upam, da se vidimo kdaj drugič.

clock-img

11.01.2008, 16:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.01.2008, 16:28

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Čau punce!

123a: tudi jaz držim pesti, da bi bilo z Zojo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

lumpa: spraševala si za novi aptamil ... a veš, da ga sploh še nisem videla user posted image .... sem pa že kupila novo škatlo in sicer dvojko, ker bo kmalu 4 mesece stara pa bom prešaltala kar na dvojko. Sporoči kako je z novim mlekom.

duda: Tinkara jo sprejme samo, če je zeeelooo zaspana ali pa zunaj v vozičku, drugače pa jo pljuva in tuli .... user posted image

Zdaj pa šibam, imam pol urce fraj, pa ful stvari za naredit....

Lep vikend vsem!

Cuma

clock-img

11.01.2008, 16:30

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Dodala fotke, geslo je na google skupini.

clock-img

11.01.2008, 17:22

clock-img

annie

pencil-img

1049

Ojla!

Mi trije (user posted image   in user posted image ) pa smo zdaj eno urco tako fajn spali...nama je user posted image prizanesel, glede na to, da je včeraj zvečer pozno zaspal user posted image ...prav pasal nam je ta počitek. Pa zunaj smo tudi bili ziher skoraj 2 urci, je bil tak fajn sonček. Tako, da mam zdaj spet polne baterije user posted image user posted image

user posted image Zanima me za to google skupino? Kaj je to? user posted image ...a se moram na to prijavit, ali kaj?

clock-img

11.01.2008, 17:23

clock-img

annie

pencil-img

1049

aha..čez dobrih 20 min je še zadnji del oddaje NOVOROJENČEK...

clock-img

11.01.2008, 17:23

clock-img

Anonimen

No, pa še eno bolj ali manj čudno vprašanje:

Kolikokrat na dan user posted image previjete? Jaz ga pred vsakim hranjenjem, edino ko se pokaka ga takoj previjem, ponoči pa ga ne previjam. In se malo sprašujem če plenica (skoraj obvezno mora biti nemške izdelaveuser posted image ) zdrži celo noč oz. do 12 ur (no, zjutraj je pol to samo še ena 2-kilska kepauser posted image ), zakaj je pol dobro da ga podnevi na vsake 3 ure previjemuser posted image . Plenice pa tudi niso najbolj poceniuser posted image .

clock-img

11.01.2008, 17:47

clock-img

Anonimen

A tako. Hvala vsem za odgovore. Nisem vedela, da obstajajo tudi take kašice, ki jim dodaš samo vodo. user posted image  Bom delala tako kot Pikica Pokica, saj svojega ne mislim črpat.

Previjanje... Jaz ga previjem pred vsakim dojenjem. In tudi vmes, če je pokakan. Ponoči pa ga ne previjam.

clock-img

11.01.2008, 17:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: annie

user posted image Zanima me za to google skupino? Kaj je to? user posted image ...a se moram na to prijavit, ali kaj?

Obrni se na Guppy, ona te bo prijavila. user posted image  Tam si izmenjujemo recepte, članke itd. Je pa to google skupina samo od nas, torej SEPTEMBRK.

clock-img

11.01.2008, 18:44

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Ojla punce!
Naporen dan je za nami. Sva bila na fizioterapiji in še pri pediatrinji zaradi izpuščajev. Očitno bo res ena alergija, samo bomo še malo počakali s testiranjem. Sedaj je dobil eno mazilo in kapljice proti srbenju in upam, da bo pomagalo, ker se je ves pokrempal. Sicer pa imava pregled v začetku februarja in če ne bo boljše, bomo šli naprej.

123a pogumno naprej, ker je vse v redu user posted image user posted image .

Nana27: v bistvu kar naenkrat. Jaz malo sumim Bubchen olje, ker je imel kožo po lasišču čisto izsušeno. Bomo videli.

O kašicah in GH sploh še ne razmišljam, najbrž pa bom kupovala tiste, ki se mešajo samo z vodo.

user posted image  zdaj pa se bom še malo považila: botrica mojih korenjakov je kupila našemu Maticu marelo in sedaj že spi v njej
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310013981935&category=45652#ebayphotohosting

No sedaj pa sirena.
Lahko noč

clock-img

11.01.2008, 18:47

clock-img

aljab

pencil-img

329

123a tud jaz držim pesti, da je vse vredu. Saj verjetno je P res le zaskrbljena in raje vidi, da se naredi preveč kot premalo.Škoda, ker te je tako prestrašla.

clock-img

11.01.2008, 19:00

clock-img

ašun

pencil-img

528

Oh sej sem vas komaj našla! Zakaj je pa una tema zaklenjena? Se vidi, da nisem najbolj aktivnauser posted image

clock-img

11.01.2008, 19:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.01.2008, 19:04

clock-img

ašun

pencil-img

528

Mi pridno rastemo. V torek imamo posvetovalnico in dobimo prvo pikico (če bo vse ok). Končno zmagujemo v boju z krči. Jih ene 14 dni nismo imeli, sem že mislila, da je konec....pa so se spet vrnili v lažji obliki.

user posted image Sem vas malo brala in odkrila, da omenjate eno google skupinouser posted image  Kako pa to zgleda? Se tam hvalite z slikami svojihuser posted image ? če je to to bi se tudi jaz rada pohvalilauser posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem