IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kate26 moj
pa je daleč od tega, da bi bil miren. Stalno si želi nekaj počet in to se mi zdi v redu. Hodi na tfitness, plavanje, občasno ga sam žura s frendi. Pa tud sama potrebujem to, da včasih pustiva tamalo pri babici in greva skupaj ven (na večerju, v kini, na žur). Imava tud dogovor, da vsakih nekaj mesecev izmenično eden od naju organizira skupni vikend, da se lahko posvetiva drug drugemu. Je pa res, da tega ni toliko, kot je blo včasih.
Se strinjam s tabo. Tudi meni se zdi O.K., da si želita oba početi dosti stvari. Moj

sicer sedaj ne uspe več toliko se ukvarjat s športom, kot se je prej, ker ima pač tako službo, ki mu to ne dopušča, oz. zdaj kalorije porabljava kar pri gradnji hiše, ki nama vzame vsak prost trenutek (no ja, zdaj čez zimo sva pač več skupaj, ko ne moreva gradit

). To kakor imata urejeno vidva, se mi zdi super - logično je, da ko imaš otroka vsega kar sta počela prej ne počneta več tako pogosto, ampak vesta pa da morata počet tudi druge stvari, da lahko ohranjata vajino zvezo.
kate26
jaz nimam nic proti ljudem, ki ne zelijo imet otrok. in nobenega problema, ce se taki ljudje najdejo in so skupaj. ampak jaz si pa zelim se enega in takega cloveka zelim imeti ob sebi.
pa ce imas rad otroke in ce se s partnerjem razumes ni nobenega problema, da se vedno zuras in vse ostalo. ni pa tko kot takrat ko si brez otrok. meni osebno se zdi boljse.
Nisi me čisto dobro razumela - ne da ne bi želela imet otroka, samo zame še ni prišel pravi trenutek - ne čutim še želje po otroku, medtem ko bi ga pa moj

imel takoj - že pri 23. (sicer takrat se midva še spoznala nisva), pa jih ima zdaj že 34. Pa me poskuša razumet, čeprav mi govori, da se moram malo podvizat, če bi želela imeti 2

pred mojim 30. rojstnim dnem. Sama bi rada prej diplomirala (o.k., to nameravam tako do konca marca) in našla službo, saj nočem biti odvisna od staršev in mojega

, ker ima tudi sam službo le za določen čas, pa tudi zelo rada bi, da bi imela hišo vsaj tako daleč, da bi se lahko vsaj za silo vselila, ko bi prišel

, ker sedaj živiva v podnajemniškem stanovanju, ki pa ni najboljše.