writing-img

RE: Julijke 2007 ( 4.del)

clock-img

15.01.2008, 20:18

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Freycha jaz bi geslo!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 20:22

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

ja, po dolgem času je tud naš konc obiskal sonček! Zato je bil naš mali kar 2x na sprehodu, pa še fino se je naspal. Zdajle se mu pa zgleda ne spi preveč... Stoka v postlci in z medvedom se pogovarja.
A majo vaši kakšno igračko za spat? Naš mora enga medvedka k seb tiščat (po možnosti na faco) in pol ful lepo nina.

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

15.01.2008, 20:23

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Super ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žana bi pomoje full uživala!
Grem Žano skopati in počasi ajat!Lahko noč!

clock-img

15.01.2008, 20:30

clock-img

nia30.6

pencil-img

201

joj čofotačke kak ste lušneuser posted image user posted image user posted image
mojmu Ianu so vse všečuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 20:33

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

jest bi tuuuuuuud plavalaaaaaaa! Lenoba lena, se morm spokat in poklicat, kako je to kej pr nas!!!

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

15.01.2008, 20:48

clock-img

anja7

pencil-img

541

Hojla!

Freycha in Tašonka jaz bi tud mela gesla!Hvala!

No, upam, da smo za en mesec zaključl s pediatrično. izvidi so večina ok!Ma povečan nek jetrni encim, tko da mamo čez en mesec kontrolo. Blato je pa ok, pa ostala kri tud, UZ tud,pa testi na alergije so tud ok... Hvala bogu je kr ok.

clock-img

15.01.2008, 20:52

clock-img

krkatja

pencil-img

110

Ojla,
sem na hitro videla, da se gesla talajo...Freycha jaz bi tudi. Da najdem našemu malemu nevestico user posted image  V naši skupini kronično primanjkuje pupik. Za Špelo itak vem, da sta Nia30.6 in TiniŠpela neko pogodbo podpisovali.

clock-img

15.01.2008, 21:03

clock-img

pupi

pencil-img

1775

A krkatja pri vas pa deklic primanjkuje? Pri nas je blo od desetih dojenčkov samo eden fantek user posted image , vse ma na pladnjuuser posted image

clock-img

15.01.2008, 21:08

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Bi mogli mal skupine pomešat! Pri nas so pa skor same punceuser posted image

clock-img

15.01.2008, 21:09

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Čeeer!

Otroci spijo,stanovanje v redu,želoček p oln.........tak da malo klepetanja in potem spanje,jutro bo v trenutku user posted image .

Freycha jaz bi tudi geslo,lepo prosim.

Češnca naša ima kar pleničko ob glavi,kakšnega velikega pliškota ji še ne upam dat zraven,ker je ponoči ko vrtavka in bi ji bli na poti.Ta velika punca pa ima skoraj premali kinderbet tolko ima teh pliškotov zraven sebe....3x telebajski in veliki nodi user posted image user posted image ,2x nepogrešljiva flis deka,pa odejica,no zadnje dneve pa še vzglavnik.

Pri nas tudi fantki prevladujejo,tak da Maša ne bo rabla it daleč iskat user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

15.01.2008, 21:13

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Pri nas pa samo otrok spi ostalo je bolj tak nouser posted image . Mam pa polno za likat pa se že tri večere zraven spravlam, ma katera idejo kak se bo samo zlikalouser posted image

clock-img

15.01.2008, 21:15

clock-img

krkatja

pencil-img

110

Bodo morali kakšnega spoznavnega naredit. user posted image  Naš bi bil navdušen. Itak se ful smeji ko vidi dojenčke.

Sem pa ravno prebrala, da je Dita tudi bila bolj ležerne sorte...joj, sem si kar predstavljala, če z Jurijem ohranita to lastnost. Čez 20 let, Dita+Jurij = nič vnukov user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 21:17

clock-img

majrim

pencil-img

3991

freycha...geslo prosim......da te po dolgem času spet vidimuser posted image
zvesta...a ti pošljem na mail al kar tu??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

15.01.2008, 21:19

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mam pa polno za likat pa se že tri večere zraven spravlam, ma katera idejo kak se bo samo zlikalouser posted image

Nisi edina user posted image .lahko se edino skupaj tolaživa,da jutri je pa še en dan user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

15.01.2008, 21:20

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mam pa polno za likat pa se že tri večere zraven spravlam, ma katera idejo kak se bo samo zlikalouser posted image

Nisi edina user posted image .lahko se edino skupaj tolaživa,da jutri je pa še en dan user posted image .

Jaz počasi Naji ne bom mela kaj za oblečt user posted image

clock-img

15.01.2008, 21:23

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Sej zdaj pravijo,da bo dež,tak da ne bosta mogli ven,doma pa je lahko malo zmučkana user posted image .Če kaj sovražim je to peglanje...user posted image .Sej otroške cote nekak grejo,sam dedove srajce pa so ubi božeuser posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

15.01.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

zvesta...a ti pošljem na mail al kar tu??user posted image

kakor hočeš... v vsakem primeru bom dodala :)

clock-img

15.01.2008, 21:25

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Julija...čestitke za polletnicouser posted image user posted image

Dino...čestitke za polletnicouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Sem srečna da moj ne rabi in ne nosi srajc. Majce pa si kar sproti popeglamouser posted image . Po potrebi, bi se temu reklo ker tudi nisem ljubitelj peglarije

clock-img

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Freycha tudi jaz bi prosila za geslo!! user posted image

Sem tko utrujena da sam še posteljo vidim...nočko.

clock-img

15.01.2008, 21:30

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Heja babike!
Plavanje: Joooj kake lušne slikce!!!user posted image user posted image user posted image Ste vsi skup uživali a?user posted image A to ste tam dobile obroče in hlačke? Kaj ste pa delali dans? Kolko časa pa ste bli v vodi?

Tašonka user posted image Pa čestitke Juretu... mater je frajer!user posted image user posted image

Pupi si me mogla spomnit na to peglanje al kaj?user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

15.01.2008, 21:31

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Sej sem jaz bila tudi,ker prej ni nosil druga kot majice,sedanja služba pa to zahteva...grrrrrrrrrr!

Zvesta še ne spiš user posted image ?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

15.01.2008, 21:35

clock-img

madejka

pencil-img

3926

DINO ČESTITKE za 6 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo si pa danes vzeli čas za pohanjanje!user posted image Taaaak je pasalo. user posted image Malo smo šli na izletek do vikenda (kjer bo MOGOČE kdaj naša hiškauser posted image ), jest k Noni v Zamarkovi (priporočam štajerkam, fuuuul dobre pice!) in še do Europarka nekaj nabavit. Mali je vmes dobil japko in banano skup zmešano in bi cel lonček pojedel, če bi mu dala. In potem je blo menda dosti do petihuser posted image Še vedno pa ne vem, kak naj pri našem otroku vem, kdaj je lačen, pa takrat ko je, ne vem če se naje, ker poje kolko mu dam.user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

15.01.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Zvesta še ne spiš user posted image ?

Glih se spravljam.. sem ko cota... danes sem bla prvič sama z malim zvečer... sama skopala, nafojtrala in dala spat....

clock-img

15.01.2008, 21:38

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Za plavanje ti bom kar jaz odgovorila: Obročke dobiš tam, hlačke pa smo kuple, če si hotel. Lahko imaš tudi kupljene kopalne pleničke. Se mi je zdelo da smo bli v vodi samo 10min, je ful hitro minilo, kakih 20min pa je blo. Če ni res me soplavalke popravite. sem imela občutek da je blo danes bolj uvodno zato smo nekaj malega delali, saj ne znam niti opisat kaj. Bo katera druga, da ne bom vse jaz izdala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem