writing-img

RE: Sama sebi smotana.

clock-img

24.01.2008, 02:13

clock-img

ajat

pencil-img

312

eko še mene
čeprav sem se poslovila iz vaše skupine, ker sem mnenja, da je ne pričakujem kasneje vas še vedno redno berem,
Pri meni ravno tako ni nič novega. nobenega znaka, ki bi nakazoval user posted image , prej kakšen za M.

19.sem opazila nek roza izcedek in sem bila potem 2 dni prav žalostna, ker sem vedla, da  je znak za bližajočo M. Danes smo že 24. M pa še ni.

Še je en mičkin del upanja, tudi pri meni

clock-img

24.01.2008, 07:56

clock-img

Anonimen

Ajat, ostala si samo še ti... meni je sinoči pritekla user posted image  na obisk. Tako da ta mesec ne bomo nič slavile na moj račun. Upam pa, da resnično vsaj tebi uspe. Več sreče vsem nam naslednji mesec.

clock-img

24.01.2008, 13:21

clock-img

Anonimen

moje user posted image  je pa že konec??!!?? trajala je samo 2 dni, pa še to tko u easy... ne vem kaj se gre...

clock-img

24.01.2008, 16:39

clock-img

little angel

pencil-img

477

ajat in anonimna mogoce pa je bila vgezditvena????

clock-img

24.01.2008, 18:01

clock-img

Anonimen

ne vem...sm tud jst pomisnla na ugnezditveno, ampak so mi z user posted image  izginli tudi vsi znaki...nič več napetih prst, trebuha...čisto nič. tko da mislim da je bla tole kr user posted image  in ne ugnezditvena

clock-img

24.01.2008, 21:10

clock-img

ajat

pencil-img

312

Mogoče, ampak dvomim, ker se mi je že večkrat prej tako zgodilo pa se je vedno prikazala M.
Zdaj jo čakam, nevem pa al naj test delam jutri ali da ga delam v nedeljo, če M še ne bo.

Kaj predlagate?

clock-img

24.01.2008, 22:09

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

ajat! Jutri naredi test, bi že mogel pokazat. Držim pestiuser posted image user posted image

clock-img

25.01.2008, 10:23

clock-img

Colicka

pencil-img

174

Vsak dan enega - jaz ne bi zdržala :)
JAVI!

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

clock-img

25.01.2008, 13:35

clock-img

ajat

pencil-img

312

Ojla
Pa sem vendarle naredila test in rezultat je bil pričakovan.
Ena sama samcata I. Prav grdo  jo je videt.
Ampak user posted image  še ni, in dvomim, da je ne bo. Pač niti v 9. ni ratalo, upam, da v 10. bo.

Zdaj moremo že odpreti temo M ne pričakujemo marca, ker je februar tako kratek, moji cikli pa tako dolgi :) 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem