Pa Anelu sem naredila te čebulne obhladke pa bomo videli kaj bo. Upam, da bo res pomagalo, ker mu ful hrope v pljučih. Neli je malo boljša kaj se tiče noska, ampak čez dan je še vedno kašljala. Sedaj oba spita že od 19.00 ure. S tem, da se je Anel 2x zbudil z jokom, ker se menda ustraši, ko začne kašljat. Ampak ne s tistim pravim jokom, bolj jamra kot kaj. Potem ga pa dvignem in se malo pocarta pa je spet vse ok. Takoj zaspi nazaj.
Če mu pa hrope v plučih je pa to bronhitis, zato bi ga jaz peljala k dežurnemu, da se eš akkšna plučnica ne razvije.
zalbi Jao 2 taka otroka še doma, hudo.
mojčca držim pesti, da bo s tvojim očetom čim prej bolje.
juniorka super, da se boste kmalu imeli stanovanje.
jajca mi jih barvamo vsako leto zaradi otrok, pa še 1 kup jih dobimo. Danes jih bood tudi, ker gremo k mami na kosilo in bodo tam še obe moji sestri in brat. S tistimi, ki ostanejo jaz naredim jajčni namaz, to iamjo ful radi, pa kakšno še olupim med regrat ali motovilec, tudi zelo paše.
Včeraj smo imeli taščo na kosilu. Jao je Zoji ževečilne gumije prinesla za pisanko

, to sem vam pa mogla napisat, ker mi je tako noro, ne zato da bi bla jezna na njo.