dobro jutro.
mi smo danes načeloma dobro spali. je spala od pol dveh zjutraj pa vse do šestih. s tem, da zadnje pol ure pred bujenjem jamra kot, da jo kaj lovi v snu
čuječa mamica seveda sliši vsak premik
zakaj atiji nimajo te sposobnosti
no ne bom se nič pritoževala imamo prekrasno deklico.
včeraj zvečer se je mala drla ko jesihar, ko smo jo previjali pred hranjenjem (ponavadi sem jo previjala med al pa celo po obroku, ker je bolj malo pojedlaod enkrat. zdaj pa ko vleče ko hudič in v desetih minutkah sprazni celo zizo sem ugotovila, da je bolje previjanje prej), no smo jo prej previjali, pa ni in ni dala miru, sem šla po dudico (prej je nikoli ni zagrabila) in prvič smo vlekli dudo ko veliki, sem mislila, da je niti nahranit ne bo treba
. duda je zakon
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Misar jest se pri hrani tudi kar pazim. Mi poveš nahitro čemu vse se odrekaš?
Meti si me vprašala čemu se odrekam pri prehrani. Ne gre ravno za odrekanje pač pa sprobavam različno hrano. Sem ugotovila, da zagotovo ji ne sedejo sladkarije

pač preizkušam kaj bi ji lahko škodovalo. Probam pa pojest čim več zelenjave, od sadja ji zagotovo ne škodijo jabolka. Pri mesu sem ugotovila, da po svinjini dobi celo pikčasto rito. Pa poper je problematičen. pa še kaj bi se našlo. v glavnem ni pretirano občutljiva, sam ko pa jo zvija se pa orto gnjavim kaj sem pojedla narobe in analiziram vsak njen prdec, zaradi česa bi lahko bil

. Moj

pravi da sem prav prikurjena

. se pa vsekakor veseli, da ne jem sladkarij, ker zdaj zdržijo dlje in tud on dobi kak kos

.
danes gremo pa s princesko na prvi izlet...bomo videli kako bo to v avtu. povejte, se ve vozite zadaj s svojimi malčki al sedite spredaj??