A patronažne k tebi sploh še ni bilo? Pa si jo kaj poklicala? Pri nas jih moramo same poklicat, ko pridemo iz P. Najprej je hodila ena k meni, ker je druga zbolela. Ta je hodila sprva predvsem zaradi mojih šivov, pol je pa tudi ta druga že prišla in sicer le 1x, da je Anajo skopala. Ker pa naj bi vse že obvladala kot drugorodka, je k meni ni več.
misar, jaz jo po hranjenju vseeno previjem, tudi če zaspi. Saj ponavadi hitro zaspi naprej. Če pa začne jokat, jo pač malo potolažim, pa je hitro dobra.
Ko bodo pa pri nas krčki se bomo pa tudi nosili, prav gotovo

. Zdaj zaenkrat še ni potrebe.
Sicer pa naša Anaja zelo veliko prdi, pa mislim, da je to dobro, ker drugače bi jo že zvijalo. Kaj pravite ve?
Po moje ji čaj iz kamilic, janeža in kimla pomaga

.
lanchy, vem da če se otrok doji ni potrebno čaja. Pa če bi ji morda namesto mleka ponudila čaj? Saj lahko da je tudi mleko bolj vodeno, še posebno če se tako pogosto dojita. Ne vem, no. Pa ko je pojedla Aptamil, se je tudi hotela tako hitro spet dojiti?
No, Anaja je bila malo nazaj kar ene pol urce budna. Sva se malo pogovarjali, tako da sem se na tla zraven kavča usedla. Pol je čez čas začela mal šobe nabirat, pa sva se šli preoblečt, pol sem ji malo čaja dala pit in nato sem ji dala dudo, da je zdaj spet malo zaspala. Ob 15h bo pa 3 ure, ko je nazadnje jedla. Verjetno se bo takrat zbudila, da bo treba jest

.