IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Pa smo dogurale do marca. Pri nas bo danes akcija, bomo bojlarje spucali, pa po jogi gremo in bomo najbrž že čist pripravili posteljico. A ste jo ve tudi tak zgodi? Rok mam na koncu in ne vem, če se mi ne bo pol preveč prah gor nabiral. Sam rada bi jo videla čist zrihtano.
Mergetka, tudi jaz imam rok na koncu marca, s pripravami sem pa bolj tako kot NČK....tudi jaz sem danes dala prati 1. rundo oblekic, sem pa prejšnji teden oprala in zlikala plenice, pa posteljnince...stvari sem imela vse kupljene relativno zgodaj, vendar so se samo nabirale na enem kupu. zdej jih pa že začenjam mal sortirati, prati, pol jih bom zložila po številkah,....jaz pravim zakaj pa ne že zdaj, če ti pač tako paše, pa še bolj mirna boš. Posteljica za najinega

pa stoji že, mislim da od novembra, ampak je jogi še v polivinilu, pa tudi ni še v najini spalnici. Premaknila jo bova par dni pred mojim rokom, če pa ne, jo bo pa moj dragi sam pripravil...
Jagoga, naša občina nam ne nakaže nič denarja za novega člana, žal

....če pa vi dobite 400 €, je pa to super vsota. Ste slišale včeraj, da bo vrtec za 2. otroka in naprej brezplačen, če imamo enega še v vrtcu? Vsaj nekaj pametnega od naše vlade