IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Joj kk so me zdaj znervirale ene ženske, sem šla na temo KAJ JE TO NA MAMAH IN VOZIČKIH.... Mislim, ene pa res ne delajo drugega kot da se hvalijo kaj vse imajo najdražje in najboljše itd...
Ja, ene ženske so res fu

na vozičke. Meni se zdi 1000€ dat resnično too much. Važno, da je vozek otroku udoben, jeb

šminko. No, moram priznati, da so me prsti srbeli tudi mene, ampak sem se uspešno brzdala. Na koncu sem kupila 8 mesecev star vozek s košaro in športnim delom za 150€še v garanciji. Nov je bil pa 450€. Še dobro, da obstajajo take, ki vozeke menjajo ko gate, če ne ne bi mogla takega biznisa narest

. Prav tako sem kupila rabljeno posteljico, ki zgleda čisto kot nova, lupinico pa sem si izposodila. Raje zapravim tistih 500€, ki sem na ta način prišparala za dopust, ki ga bomo prvič preživeli skupaj kot družinica. Pa ne, da si ne bi mogla privoščit novega vozička, samo glupo, resnično glupo se mi zdi metat denar v smeti...
No, upam, da nisem katere užalila, samo svoje mnenje sem podala. Sej sem vidla, ko sem šla na sprehod na Bled, da je 95% vozičkov Quinny... in sem se tudi jaz za njimi ozirala, ker so nekateri ful lepi in lepih barvnih kombinacij...