Se podpišem pod tale post.
Tudi mene ni strah samega poroda, ker imam v mislih to, da je že toliko žensk pred amno rodilo, da potem bom pa še jaz.

S tem, da včasih niso imeli raznih pomagal. Sama bolj razmišljam o tem, kako bo z otrokom, da bo ja vse vredu z njim.
Zopet sem spala solidno. Od 2.00-9.00 in nisem niti enkrat šla na WC. Sem ugotovila, če grem bolj pozno spat, da me ne tišči ponoči. Verjetno me niti nima časa.
Fixies planice - imajo v akciji v BC. So pa v akciji od včeraj naprej (vsaj mislim tako). Na internetu so v akciji že dlje časa, er sem tudi sama v torek spraševala za njimi v trgovini in mi je rekla, da jih nimajo v akciji. Obstajajo pa dvojne različne, in sicer ene so vijolične, druge temno modre. Baje modre manj premočijo, so bolj priporočljive za ponoči, ko se ne previja tako pogosto.
do 3 - 6 kg,
54 kosov,
vpojne,
ohranijo suho ritko,
zračna spodnja plast.
cena 6,40 evra, prej 9,56 evra.
Po moje so te v akciji le na internetu.
3 - 6 kg,
mehke in zračne,
elastični trakovi,
64 kosov.
cena 9,79, prej 11,29 evra
Po moje imajo samo te v trgovinah, te so narisane v prospektu.
Obstajajo pa še ene manjše, tiste pa mislim, da so od 2-5 kg. Vendar bom jaz kupila kar te.