Lep pozdrav vsem! Sem pred dvema urama prisla iz Lj, sla takoj na net in do zdaj brala, ker ste tolk napisale.
Sploh ne vem kje naj začnem....
Včeri ste vredu držale pesti, je izpit kar fajn šel. Danes je blo pa bolj slabo, sam se ne sekiram, glavn, da se enega znebim.
mam pa joške po celi koroški
Js sem na istem...iz B je ratalo D. Verjetno so se najine joške že kaj srečale tu na koroškem
Dinki-tvoj kolega ima kr prav glede Nutele, tud js jo kupujem sam v Mullerju, ker je sam tam iz Nemčije in je original okus. Une v naših trgovinah so čist drugačnega okusa. Torej sklepam, da je pri plenicah isto. Hvala, da ste mi povedle, da bom tam pamperske kupla.
Pa o koših ste mele debate....js sem spet "bosa" na tej temi. Nimam pojma kak je kasetni koš, kak je nekasetni, kak je un ko je 60evr pa zakaj ma tako ceno...Če se keri da, bi jo prosla če mi mal razloži. Hvala.
Aja, a sterilizator bote vse kuple? Men ga je dans kolegica kazala in je rekla, da ga skor morn met, razen če bom vse prekuhavala.
Pa še eno vprašanje...a ste gledle kaj un srednjeveški (al neki takega) koledar, ko ti pogledaš kdaj si zanosla pa kok si stara, pol ti pa piše a bo fantek al punčka. In a vam drži glede na ginekologovo napoved?
Zdej grem Razočarane g. gledat, mi jih je dragi posnel na cd. Rabim mal relaksacije zdaj po izpitu.
Pridno čvekajte, da bom mela zvečer spet kaj za brat.