writing-img

Kdaj ste o nosečnosti povedale v službi?

clock-img

31.01.2008, 12:49

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Ali ste kaj vraževerne in čakate, da minejo trije meseci ali ne?

Jaz sem prvič počakala 3 mesece, ampak takrat se mi ni tako hitro poznalo, da sem noseča. Zdaj pa se mi zdi, da je moj trebušček tudi skozi obleko videti malo zaobljen (sem bolj med suhimi). Samo še dvoje hlače lahko oblečem v službo, ker me ostale že precej tiščijo user posted image . Puloverjev ne morem več nositi, ker so vsi bolj oprijeti, tiste lepe majčke, ki so nabrane pod prsmi, ne morem nositi, ker me potem vsi sprašujejo, če sem noseča (prej sem se kaj pohecala, zdaj pa ne morem rečti ne, če pa sem res noseča). Tako da zdaj nosim srajce in se sama sebi zdim precej dolgočasna, pa še vedno sem v istih cunjah.

Saj, en mesec bom že potrpela, ampak se mi po drugi strani zdi smešno, da poskušam nekaj prikrivati. Ne vem, kako ste ve ravnale?

clock-img

31.01.2008, 12:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja 1.nosečnost se je žal končala s ss in sem drugič bila malo vraževerna,ja in sem počakala do NS potem pa vsem povedala. No, tu pa tam kakšnemu sva že prej povedala, večini pa ne. In v službi tudi ne.
Zdaj 3. pa sva tudi že večini pred NS povedala.user posted image

clock-img

31.01.2008, 12:59

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Jaz bom povedala jutri user posted image

in ja, iz varnosti sem raje počakala da je prvi riziko mimo.

clock-img

31.01.2008, 13:00

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ponavadi sem povedala po prvem pregledu, tam okrog 8., 9. tedna. Tretjič sem bila odločena, da dolgo ne bom povedala v službi, pa sem zakrvavela in morala na bolniško. Tako sem bila prisiljena povedat že prej.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

31.01.2008, 13:56

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Po nuhalni.

lp

clock-img

31.01.2008, 14:30

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Jest sem povedala že po 1 mescu, ker sem bla na bolniški...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

31.01.2008, 14:36

clock-img

Majabo

pencil-img

553

sefom in ostalim sem mislila povedat po nuhalni
oz. prej sem povedala samo cimri v sluzbi, vendar ko sem en teden pred svojo objavo zlezla skupaj in me je v sluzbo prisel iskat resilec je vsem raztrobila novico, grrr

clock-img

31.01.2008, 15:03

clock-img

srki

pencil-img

9222

V prvi nosečnosti kar kmalu, sedaj pa sem v 10 tednu, pa še nisem. Imam pa isti problem kot ti, že pred nosečnostjo sem se malo zredila, sedaj pa imam že bolj velik trebušček od hraneuser posted image , pa očitno od nosečnosti tudi že. Jah, eni me že sumljivo gledajo,  vidim, da jim pogled v moj trebuh  sili, ampak naj še malo ugibajo. Kar se oblek tiče, pa tudi jaz nimem več veliko izbire.

clock-img

31.01.2008, 15:30

clock-img

lindy

pencil-img

937

Takoj, ko sem zagledala plusek, imam tako dobro šefico, da je z mano čakala kdaj bo kej in me vsak dan spraševala, če je že kaj, drugač pa sem mogla pol tud takoj na bolniško!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

31.01.2008, 15:53

clock-img

Nevaeva

pencil-img

120

Jaz sem se odločila povedati po NS. Sem si pa rekla,da ne bom niti kolegici v službi niti pisknila dokler ne bom povedala šefu ker si zasluži prvi izvedeti. No njemu sem pa povedala takoj naslednji dan po NS in takoj še vsem ostalim. So bili pa vsi zelo veseli in nisem dobila niti enega negativnega odziva!user posted image

clock-img

31.01.2008, 15:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pri obeh otrocih sem povedala po opravljeni NS.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

31.01.2008, 16:20

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Prvič po NS v 12. tednu, tokrat pa sem povedala pred dvema dnevoma, polnih 16 tednov.

clock-img

31.01.2008, 16:34

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Povedala sem šele v 20t. Pa ni bilo nič narobe.

clock-img

31.01.2008, 16:51

clock-img

tsjci26

pencil-img

31

Ojla...jaz pa sem ena rekih očitno,ko sem povedala takoj ko sem zvedla,torej še pred prvim mesecem nosečnosti, delno zaradi navdušenja, delno pa tudi zato, ker sem trgovka in v našem kolektivu je zelo malo ljudi in ravno je prihajala roba,kar je pomenilo zame dvigovanje težkih škatel,...malo sem vraževerna,vendar sem to kljub temu storila in mi ni žal. V službi je bil odziv lep,pomoč je bila tudi dobrodošla,res so mi veliko pomagali pri dvigovanju,...no,zdaj smo pa v 22.tednu,drug teden me čaka morfologija. Mogoče kaka izkušnja s tem? Morfologija? A je to UZ? Koliko časa traja?user posted image

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

clock-img

31.01.2008, 17:58

clock-img

Anonimen

Takoj ko je bila potrjena.

clock-img

31.01.2008, 19:06

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Prisiljena sem bila povedat v 7 ali 8 tednu (zdravstveni razlogi).

clock-img

01.02.2008, 09:50

clock-img

tominikapiki

pencil-img

64

Jaz sem pa vseeno čakala do 3. meseca. Že zato, ker niso glih vse sodelavke med "ta prijaznimi". Potem sem šla povedat pa samo šefici. Ostale so zvedle verjetno po tem, ko so zagledale moj trebušček ...

clock-img

02.02.2008, 15:58

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz sem povedla po 1. pregledu, v 10 ali 11 tednu. Prej sem povedala samo sodelavkam, s katerimi sem si blizu. Se mi pa zdi, da če imam npr. odpovedni rok 3 mesece, nima delodajalec pravice zahtevati ta podatek od mene prej kot 3 mesece pred nastopom porodniške.
No, jz sem povedala, ko so že več ali manj vsi vedeli, še našemu direktorju, ki pa mu itak ne odgovarjam direktno oz. sploh ne.

clock-img

02.02.2008, 16:02

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Takoj sem povedala... in šla na bolniško. Potem je bil ss v 8/9 tednu in prišla sem nazaj...user posted image

Drugič ne bom povedala takoj ampak šele po nuhalni svetlini.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

02.02.2008, 16:24

clock-img

Anonimen

Jaz sem povedala po prvem pregledu. 

clock-img

04.02.2008, 08:10

clock-img

bebi

pencil-img

319

V prvi nosečnosti že zelo kmalu v 5. tednu, ker sem mogla na bolniško. Sedaj sem noseča malo več kot 10 tednov, pa še nisem povedala. Bom pa kmalu, ampak nekako do 12. tedna oziroma NS se mi nič ne mudi povedat.

2006
2008

clock-img

04.02.2008, 09:23

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

Po potrditvenem UZju v 8. tednu, ker sem morala biti na bolniški... o odzivih pa raje ne bomo...

clock-img

04.02.2008, 09:51

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Danes. Pa sem glede na ZM user posted image  ravno polnih 15 tednov.

clock-img

04.02.2008, 20:54

clock-img

Marsy

pencil-img

335

Mene tudi to daje - kdaj povedat v sluzbi. Tako sem navdusena, da bi rada takoj z vsemi to delila (zdaj vem 5 dni). Najprej sem se odlocila, da pocakam na prvi pregled, je pa 'sele' cez 5 dni. Mislim, da bom jutri povedala...

clock-img

04.02.2008, 20:59

clock-img

iva77

pencil-img

194

po enem mesecu, ker sem na bolniški, in so vsi tako sprašeli, če sem slučajno user posted image , in seveda nisem mogla zanikat

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem