Punce, ste vse nekaj pesniti začele
. Lara, zadnjič sem bila tako zmedena, da sem se ti pozabila zahvaliti za pesmico - sem si jo tudi jaz na računalnik spravila, in se pridružujem Dejzinem mnenju, da si prava Mlakarca
.
Tako, midva sva spet v paketu. Z mojim ni hujšega, razen tega, da je že zdaj ves tečen, ker je na pol nepokreten
. Kaj šele bo
?
Mene malo daje vse skupaj, ker imam občutek, da nama ni usojeno skupno dete. Zdaj bom odklopila celo zadevo in najprej skušala ugotoviti ali si sploh midva še pomeniva toliko eden drugemu kot včasih. Se mi zdi, da je med nama nastal kar en tak ogromen prepad
. Da sem strmela le k cilju - detetu, ostalo življenje je šlo pa kar nekako mimo mene. Je pa grozno, ker me je minila vsa volja po zdravi prehrani. Že napadam sladkarije, mesa bog ne daj, da bi spet kaj pojedla, na sokovniku se prah nabira, in niti vitaminov ne jem več. Ker si ves čas mislim, zakaj? Se res moram na noge postaviti, tako, da tista, ki ureja seznam, naj me da prosim le med navijačice. Nov postopek bo, ko bo. Čez tri mesece sigurno še ne.
Mijavček, kako sta z bodočim očkom danes spala
?
Konina, naj folikel lepo zraste in poči, da bo vse najlepše pripravljeno
.
Navijam za vse punce, vsega nimam časa zdajle brati, Pikovit, tebe bi prosila le še, če mi na ZS napišeš, kako se do tiste vedeževalke pride. Ker sama nisem več dovolj pametna za nastalo situacijo. Mi res ni jasno, zakaj mi ni namenjeno vsaj do ET-ja priti
.
Pa saj enkrat bo, in takrat bo vso to trpljenje le še rahla senca.
Punce, zabavajte se, enkrat bodo pa še otročički prišli za vse nas
. Najmočnejši objem pa Dejzi, Abri, Piji - mojim soborkam iz moje 1. svetovne vojne
.
Zdaj grem pa pogledat, če se je gospod Tečnoba že zbudil
. Se tako smili sam sebi, da je joj
. Čeprav priznam, bi tudi jaz norela, če bi imela pol strani zagipsane
.
Aja, z njegovimi službenimi potmi zdaj nekaj časa ne bo nič. Sem se pa že spraševala, zakaj me je usoda takole izigrala - če bi se začela z Dipherelinom špikati, ne bi vedela ali bo M prišla pravočasno ali ne in bi Reša prosila, da plavalčke zamrznemo. In bi se zadnjič postopek lepo do konca odvil. Če bi po takšnem vprašanju seveda preživela
. Tako pa ... Jah, za nekaj očitno res mora biti to dobro.
Lepo nedeljo, sonček bo
.