writing-img

RE: nosečnost in seks

clock-img

16.02.2008, 16:41

clock-img

aprilska34

pencil-img

232

user posted image user posted image  Bravo, dekleta! Moram priznati, da je meni želja kar precej upadla in že od prvega trimesečja seksava samo enkrat na teden, kar se seveda mojemu zdi zelo premalo. Ampak nekako sem preveč zaspana, zvečer že včasih pred kakšnim filmom zaspim...user posted image

Nekje na forumu sem prebrala, da punce priporočajo seks v primeru, da otročiček zamuja, ker sperma nekako lahko pospeši popadke.  Jaz pa pri prejšnji nosečnosti celi zadnji mesec nisem seksala. In to zato, ker mi je bilo nerodno, da bi sličajno nato dobila popadke in bi morala v bolnico in bi opazili, da sem seksala....user posted image ...

Tudi ko grem k G. par dni prej ne seksam iz istega razloga....

Kaj sem neumna?user posted image

clock-img

16.02.2008, 17:12

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Jaz pa pri prejšnji nosečnosti celi zadnji mesec nisem seksala. In to zato, ker mi je bilo nerodno, da bi sličajno nato dobila popadke in bi morala v bolnico in bi opazili, da sem seksala....user posted image ...
Tudi ko grem k G. par dni prej ne seksam iz istega razloga....
Kaj sem neumna?user posted image

Po moje se čist preveč obremenjuješ s tem. Ravno G dobro vejo, čemu so ti organi namenjeni... user posted image  In jim je verjetno čisto vseeno, kdaj si nazadnje. PO moje tudi ni tako enostavno opazit, če si seksala ali ne... Razen če bi šli pod mikroskopom gledat bris nožnice..

clock-img

17.02.2008, 21:47

clock-img

košuta

pencil-img

431

A sva midva res tako malo aktivna ali se pa oglašajo samo tiste, ki veliko user posted image ? user posted image  
Midva zdaj 1×tedensko (pa ne na določen danuser posted image ) prej pa mogoče malo pogosteje. Včasih me zgrabi, pa mojega ni doma... Moj se pa itak boji, da bi bilo kaj narobe, čeprav mu pravim, da nima kaj bit. Zato ga kar sama začnem nagovarjat... user posted image
Iva77 - si pa optimistka (" bo pa napol noter")! user posted image  Jaz hočem celega, ko je. Če ne, je to samo zafrkavanje in mučenje živali.user posted image

clock-img

18.02.2008, 14:54

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

A sva midva res tako malo aktivna ali se pa oglašajo samo tiste, ki veliko user posted image ? user posted image  
Midva zdaj 1×tedensko (pa ne na določen danuser posted image ) prej pa mogoče malo pogosteje. Včasih me zgrabi, pa mojega ni doma... Moj se pa itak boji, da bi bilo kaj narobe, čeprav mu pravim, da nima kaj bit. Zato ga kar sama začnem nagovarjat... user posted image
Iva77 - si pa optimistka (" bo pa napol noter")! user posted image  Jaz hočem celega, ko je. Če ne, je to samo zafrkavanje in mučenje živali.user posted image

Mah, midva sva še manj. 1x na teden bi bilo prav pogosto, tako da zadnja 2 meseca bolj poredkouser posted image . Se mi zdi, da mojemu ni preveč do tega, jaz pa tudi ne dam iniciative več, ko sem že tako okorna. Bom pa definitivno dajala iniciativo čez 2 tedna, ko bom "končno" v 38. tednu in bom že neučakana, da spoznam svojo user posted image .

clock-img

18.02.2008, 15:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2008, 21:28

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

prvo izkoriscate seks da zanoste, pol pavza in potem izkoriscate seks da rodite..in spet pavza...bogi moski hahahauser posted image user posted image user posted image

Hehehe, v bistvu izkoriščamo moške za seks user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2008, 21:32

clock-img

katj

pencil-img

293

jaz pa si želim čimprej rodit, ampak seksat si pa ne upam več.

še 14 dni mam do PDP.

clock-img

19.02.2008, 16:27

clock-img

iva77

pencil-img

194

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Jah lahko povem samo to da mi je G. rekel " NIČ SEKSA", moj je to sprejel tako kot mora, prvo zdravje poj pa lumparije, in ga pač malo drugače zadovoljim user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem