še tole skomentiram, pol se pa poberem stran od tele kište
moj čarunalnik je crknil (dobim v nedeljo popravljenega), tko da nič uporabnega ne morem delat, pa tukaj visim in čvekam
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3
Scorpio - včeraj sem v Lj. P videla obvestilo, da so obiski zaradi prehladnih obolenj omejeni le na dva obiskovalca hkrati in da so prepovedani za tiste, ki kažejo kakršnekoli znake prehlada ter za otroke, ki obiskujejo vrtec ali šolo. Verjetno velja tudi za ostale porodnišnice isto, tako da jim lahko že v naprej poveš.
ma, v Kranju nihče nikomur ne prepove obiskov

mal so sitni sicer, če prideš izven ur, ko so obiski, drugače lohk pa pride kdor hoče, pa noben ne komplicira. saj jaz sem že zdavnaj povedala, da je pomladi v vrtcih čist preveč virusov, da bi dovolila kakšne otroke v porodnišnici. najrajši bi jim celo prepovedala obiske še kakšen teden po tem, pa najbrž ne bo šlo, ker sta tamali dve le nečakinji od mojega
saj bova z mojim oba zaropotala, če naju kdo ne bo poslušal, pa bojo potem že ubogali
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3
Tasyo - brez fotoaparata pa res ne moreš rodit, zato kar lepo še malo počakaj, hi hi.

jaz zato fotoaparat že par dni povsod s sabo nosim

imam občutek, da ga bova direkt doma pozabila, če se bo treba spravit v P, tega pa res nočem ... ga menda domov napodim in ne rodim prej, preden prinese fotoaparat
malinov čaj naj bi pomagal pri mehčanju materničnega vratu, posledično pa tud potem za hitrejše odpiranje pri porodu ...

bomo videli
Malamalinca, po stopnicah hodit baje tud pomaga

sam mi pa ni čist jasno ... žabji poskoki ja, seks pa ne ... jst bi pomoje veliko lažje seks kot pa kakšne žabje poskoke

upam, da bova z mojim tale vikend na tak način (pa ne z žabjimi poskoki, za to sem skor mal preveč lena

) mal sprobala tamalega prepričat, da je že čas, da pride
zdej pa grem. baje je bla plača (oziroma bi morala bit), tko da gremo mal v šoping ... nč konkretnega, sam mal hrane (če dragi slučajno ostane sam doma

) pa v tanovo Supernovo pofirbcat
imejte se krasno