IZVIRNO SPOROČILO: novopecena
no če bi vedela da bo odgovor tako hiter bi pa že prej kaj napisala glede tega
ne saj vem kako je ko je toliko za komentirat sam včasih sem res dobila občutek da je v vaš krog zelo težko pridt oz. se vključt
Jaz sem imela podoben občutek, da tiste, ki se med sabo tudi poznajo se porajtajo tudi na forumu in da niso vsi posti enako obravanavani, torej, če ena tistih iz kroga napiše, kako je šla po solato na tržnico, je to res zanimivo za pokomentirat, če pa katera druga ne iz kroga napiše kaj morda bolj zanimivega pa ostane kar lepo spregledano. Torej nisem imela filinga, da je zaradi "gužve" ali zaradi ponavljanja tem, ampak je bolj razlog v tem,
kdo kaj napiše in ne
kaj napiše.
In se ne strinjam z minicco, ki pravi, da če se nekatere poznajo in so prijateljice in kofetkajo skupaj in se zato porajtajo na forumu, da je vse lepo in prav in "da ne bomo druge na drevo in v jok". Ne vem, ni to to. Če smo aprilčice, naj bi bile vse enakovredne in vsi posti enakovredni, ne pa aprilčice kolegice/in ostale.
Novopečena in malecka lepo, da sta izrazili občutke in opozorile na to. Sama sem se počutila isto, samo nisem vedela točno kaj mi ne štima.
No, vidim, da se je to začelo spreminjat in upam, da tako tudi ostane. Če pa ne, pa je še varianta, da odpreta novo temo aprilčice 08 neznanke

in z veseljem se vama pridružim, mogoče pa tudi še katera druga nova ali manj nova, ki je kar odnehala in ne piše več postov (jih je kar nekaj takih).
Tudi varianta, da imajo aprilčice, ki so že rodile posebej odprto temo (kot je predlagala
barby78) se mi ne zdi slaba. Pa ostale, ki pravijo, da nočejo bit prikrajšane za njihove poste, lahko še vedno skočijo kadarkoli prebrat tja poste! Saj jim nihče ne prepoveduje! Tako bo vsaj malo bolj pregledno oz. malo več reda. Res ne vidim nobenega razloga, zakaj ne bi imele aprilčice odprtih dveh tem.
Lep pozdrav vsem in lep sončen vikend.