writing-img

RE: Fiziološka raztopina

clock-img

13.02.2008, 09:05

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Torej, če bi kupovala fiziološko v lekarni, pa četudi litersko, bi hitro bankrotirala.user posted image

To je pa res. Liter fiziološke (navadna slana voda) stane čez štiri evre. To je kriminal.

clock-img

13.02.2008, 11:14

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Jaz je sama naredim sploh je ne kupujem .

Najdojenček

clock-img

18.02.2008, 13:15

clock-img

anves

pencil-img

10

Tudi mi je veliko porabimo, jo pa kupim v lekarni 500 ml od Brauna ali pa Krke!user posted image

clock-img

18.02.2008, 13:39

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: bini

mi mamo tisto pol litrsko na iglo - je mal dražja, ampak je dalj časa sterilna in jo uporabljam tud po 3 tedne.. čeprav trenutno gre ena na teden v noske... načeloma je pravo čiščenje tisto, da skoz eno nosico notri nafilaš in potem čez drugo ven prišiba (skupaj z vso svinjarijo seveda)... no, pri nas mamo sam še enga trenutno, ki ne zna pihat, čeprav fiziološko pa tud ta velika v nos dobiva.

Mi imamo tudi to "na iglo", vendar jaz kupujem večinoma 250ml, ker mi je bolj praktična.
FR vlivamo v nosek vsak dan, zjutraj in zvečer (že od rojstva - po priporočilu P), ko je prehlajena pa še precej več in večkrat. Sicer zdaj zna že sama pihati ven, kar veliko pripomore, vendar je spiranje s FR še vedno nujno. Stari smo 2, 5 let in imeli do zdaj samo 1x težave z ušeski (user posted image ), pa čeprav je od septembra dalje, ko smo začeli z vrtcem, non-stop prehlajena.

clock-img

19.02.2008, 23:53

clock-img

vvns

pencil-img

87

Včasih jo kupim, včasih pa tudi sama naredim, saj je čist vseeno.user posted image

clock-img

25.02.2008, 23:33

clock-img

Pepy

pencil-img

15

Jaz jo kr sama naredimuser posted image   pol litra vode in ena čajna žlička soli in pustiš da prevre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem