writing-img

RE: Hvala vsem,...

clock-img

24.02.2008, 09:48

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Nalin kako sem vesela vsaj malo bolj vedrih novičk. Upam, da bodo zdravila pomagala in bo Jonas iz dneva v dan bolj pri močeh in da se boste vsi čimprej stisnili in pozabili tole nočno moro. No, pozabila vem, da je ne boš nikoli.
Drži se in bodi močna user posted image

Jonas:

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

24.02.2008, 09:48

clock-img

Anonimen

Še vedno smo v mislih z vami in bomo, dokler ne bo Jonas spet doma.

clock-img

24.02.2008, 10:06

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Tudi mi še vedno stiskamo pesti za malega Jonasa, tebi pa veliko moči.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 10:07

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

nalin in mali Jonas, stiksamo pesti in molimo da se čimprej pozdravite. Pošiljamo vam velik kup energije.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

24.02.2008, 10:08

clock-img

altati

pencil-img

5724

Samo da vam gre na bolje...Kar tako naprej in kmalu bo vse za vami.

clock-img

24.02.2008, 10:10

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Močno upam, da bodo zdravila zagrabila.... držite se user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 10:37

clock-img

katee

pencil-img

2071

Nalin, tudi mi stiskamo pestke, da bo zdravilo pomagalo, v kar sploh ne dvomimo! Bodi močna zavoljo Jonasa in sebe. Boš videla, da se bo stanje kmalu stabiliziralo. user posted image user posted image user posted image  Drži se!!!!

Mami in oči me imata najraje!

clock-img

24.02.2008, 10:44

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Drži se Nalin! Držim pesti, da zdravila čim prej primejo!

clock-img

24.02.2008, 11:11

clock-img

Golobček

pencil-img

514

Nalin tudi jaz s svojimi tremi pikicami mislim na vas in držim pesti da boste čimprej skupaj.

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za srečo

Sedaj imam tri navihančke...

clock-img

24.02.2008, 11:47

clock-img

Anonimen

Joj Nalinka, user posted image , mislim na vas, držim pesti ja Jonasa.

clock-img

24.02.2008, 12:11

clock-img

katy82

pencil-img

1856

user posted image za vas pogumne štiri

clock-img

24.02.2008, 12:35

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

MIslim na vaju in držim pesti da bo zdravilo pomagalo in bo mali Jonas kmalu bolje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

24.02.2008, 13:17

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Nalin in Jonas - držita se. Šlo bo še samo na boljše - mora iti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

24.02.2008, 14:00

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Nalin in JOnas! Držimo pesti, da bo sončku vsak dan bolje. Bodi močna za svojega sinka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 14:21

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Tudi mi mislimo še vedno na vas in stiskamo pestke.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

24.02.2008, 14:24

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Nalin, zelo sem vesela, da so novice zopet vzpodbudne. Še naprej močno stiskamo pesti za malega-velikega borca.user posted image user posted image user posted image

:)

clock-img

24.02.2008, 14:45

clock-img

valči

pencil-img

2344

Nalin,
še vedno mislim na vas in vašega malčka,ki se bori in bo borbo tudi dobil.user posted image user posted image
Srce me boli,ko se spomnim,v kašno usodo ste prišli in resnično vrejamem v Jonasa,ker on je korajžen in močen fantek.In zdravilo bo prijelo in vse bo vredu.
Drži se,ne pozabi nase,vse tukaj gor na RR smo s tabo,mislimo na vas in verjamemo v sinčkauser posted image .In toliko naših src misli in trepeta za Jonasa,da bo zaradi tega res tako,kot mora bit.Zdržite,še malo,pa bo sonček posijal,kot sije sedaj zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

24.02.2008, 14:56

clock-img

cv105

pencil-img

891

Nalin, saj veš kako pravijo ... upanje je pol zdravja ... drugo polovico pripisujejo medicini. Bodite močni. V mislih smo z vami. user posted image

clock-img

24.02.2008, 15:02

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jonas in Nalin, tud jaz držim pesti, da bo vse ok.

clock-img

24.02.2008, 18:13

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Nalin, vedno priden sem pogledat, če je že kaj dobrih novic. Sem zelo vesela, da si že lahko prišla do Jonasa, ga pocarkljala, umila... Upam, da bo iz dneva v dan bolje user posted image user posted image user posted image Gašper pošilja Jonasu pozdravčke in objemčke!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

24.02.2008, 18:32

clock-img

paris

pencil-img

1304

Mislim na vse vas in vem, da bo še vse dobro, ker tako mora biti! user posted image user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

24.02.2008, 19:06

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

tudi mi še vedno mislimo na vas!!!!!!!! upamo na dobre novičke!!!!!!

JONAS
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

24.02.2008, 19:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pošiljam pozitivno energijo in čakam na dobre novičke..

Držite se.

Gospa sem.

clock-img

24.02.2008, 19:22

clock-img

Oranža

pencil-img

1337

user posted image

Nalin zate, za Jonasa in vse ostale družinske člane ki trepetajo z vama. Mi smo z vami v mislihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.2.2008 12:04:57 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

clock-img

24.02.2008, 19:34

clock-img

gruška

pencil-img

1774

user posted image

Tudi mi mislimo na vse vas in držimo pesti ........

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem