IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Jaaaaaaa men je ful smešn, ko začutim eno kobacanje, kr v trebuh začnem gledat in kr pozabim kaj sem delala pred tem, tolk noter padem.
bravo za tvojih 7 mes.
jst bom pa v ponedeljek glede na rok polnih 32.tednov (se prav po dohtarsko celih 8 mescov).
Js tud skoz trebuh gledam, pa pozabm vse kar se okrog mene dogaja

. Včasih se sekiram zarad okornosti, ko trebuh raste, ampak ko

začne delat akrobacije vse pozabim

.
Js bom mela pa dohtarskih 8 mesecev naslednjo nedeljo

, zdej v ponedeljek mam pa dejanskih 7. Tolk je hecno to računat...računam tedne od zanositve, pa od "kao" ovulacije, pa pol dohtarske mesece, pa dejanske mesece pa vse skupi glede na to, da mam uradni rok in neuradnega

... in pol ko me kdo vpraša kolk sm noseča, sploh ne vem, kaj naj rečem, da me bo prav zastopu

.
Bravo tud za tvojih dohtarskih 8

...madona smo že daleč!!!!!
aurora 
za 32. tednov! Midva mava pa ob nedeljah menjavo tednov...
kodrana a ni luštn razkazovat trebušček

? Midva sva bla zadnč v Hoferju pa greva mimo enga para srednjih let, pa moški reče svoji ženi, da že dolg ni vidu bodoče mamice pa ful u moj trebuh gleda

. Se mi je tolk dopadl!
Ostalega ne morm komentirat...nos me ne peče, nimam zamašenega, trebuh mi je otrdel mogoče dvakrat, noge so mi otekle enkrat,

pa ne že skor celo nosečnost

... Mi je pa zlo žal za vse, ki mate te nadloge. No ene neki, druge mamo pa druge ane... Hvalabogu, da vsaj vsega kar je možno nisem pokasirala!