IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Ja NATY teb je bilo to namenjeno...sory...res
, sem te mau preimenovala!!!
JA to imaš prav...vsak pes ima kosmata ušesa....nikol ne veš.TO glede hierarhije....čist verjamem!!!Valda se ne bo pustila komandirat tvojmu...sej je prišel tazadnji k bajti-za njo!!!!hehehe
Kok pa so zdej mladiči dobermanov?A si kej spremljala?
MARTINA ni panike za preimenovanje

, se vsaki kdaj naredi. Ne glih to sm hotla rečt, da je presenetljivo dobr sprejela novega člana in ve, da je on dec pri bajti

. Normalno, da sm taprva še vedno js za njo, ampak ga je vzela za svojga brez problemov...upam oz. mislim, da bo tko tud z dojenčkom

. Aja za cene pa nč ne vem, kake so kej, ker se mi zdi da bi pol kr nesrečo klicala, dokler mava še Galo

.
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, pri psih in karakterju je tudi ful odvisno od spola. Meni so veliko bolj všeč psičke in tudi naslednja bo psička.
kasso tu se pa čist podpišem. Psičke so bolj ubogljive in materinske, tko da sva se tud midva pogovarjala, da če se bova še odločla, bo brez razmišljanja psička. Sploh pri pasmah, ki majo neko naravno ostrino je pomembna vodljivost in samci včasih hočjo bit glavni. No najina tega nima...ona je včasih otroček pa se crklja, včasih je pa mamica, pa naju umije od nog do glave

.
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Oglašam se pa zato ker se čutim kot da nekam pripadam. Kot da je tole nek klub velika družina,ki skrbimo eden za drugega...In je že kar dolžnost da se javimo vsaj vsak drug dan...
Drugače pa sem v hudi depresiji. Zakaj nimam pojma... Vse mi je brez veze... Najlepše mi je ko spim...
Ah, kaj morim...
Lep dan vam želim punce.
**** želim, da ti mine čimprej

... vem kako je. Js sm mela pred kratkim obdobje, ko bi najrajš pobegnila od vsega in vseh, se nekam zaprla pa samo jokala. Ampak mine... ti kr prid mal nam pojamrat pa bo prec bolš. Al pa če se zmenmo za čvek notranjk v živo, mene je zmer spravlo v dobro voljo.
kodrana pri parfumih mam js isti način kot ti...original v neoriginalu

. Recept je pa preverjeno njamsi, tko da se splača probat

.
Ej a je vam tud tolk hecno, ko se otročki zdej bolj kobacajo po trebuhu kot brcajo? No sej kaka orng brca se še najde, ampak v splošnem je pa tko, ko da se skoz neki premetava

Tolk fajn občutek!! Mi je glih uštekal, da mam glede na rok v ponedeljek polnih 7 mesecev

!
špelin@ te čist razumem glede svaka

. Matr ko ljudem ne bo nikol uštekal, da alkohol naredi same ****rije. Tako osebi, njegovi družini, kot vsem, ki so vsaj malo povezani z njim... Najbolj grozno je, da morajo potem bližnji reševat njegove probleme.
Taula

da je blo vredu na pregledu.
Nč grem zdej mal pospravljat, da kej konkretnega naredim danes

.