Jutro! Aurora hvala za kofetek, sej v realnosti si ga še itak nisem skuhala, pride zdele na vrsto
.
Vidim, da ste tud ostale bl slabo spale. Js sm mela skoz ene more, enkrat vmes je blo tko, da sem padla s strehe enega kombija (
) direkt na trebuh...in da sm bla pol čist prestrašena, ker moj otroček ni brcal, ko sem pa hotla it na samoplačniški UZ je stal pa 110.000 tolarjev (ja v tolarjih se mi je še sanjalo). Sm se čist zblojena zbudila pa sam čakala, da je mal pobrcal.
MARTINA sm vidla, da je tvoja tud obrnjena prečno pa te nič ne moti? Js spet ne morm sedet pred računalnikom glih zato, ker se je baraba mala obrnil prečno in potem me vse boli. Zdaj vsaj vem, kako to poteka. Ko je na glavco sm čist dobra, ko je pa prečno pa aua
. Mali se očitno ne zaveda, da je njegova mami bl pr tamajhnih pa jo boli, ko se on elegantno uleže čez cel trebuh...
majagrega pri nas vse sprejmemo
!
**** a si bolš?
aurora js sm si že zgodi med nosečnostjo kupila tisto ribico za merjenje temperature (v vodi in zunaj), pa mi prav pride že sedaj, ker mam ful rada vročo vodo, ko se kopam. Tko pa pazim, da ni prevroča.
špelin@ maš srečo, da lahko kupiš müllerjevo pasjo hrano za psa. Naša gospodična ma pa občutljiv želodec in lahko je samo Eukanubo, Hills in podobne drage zadevšne in to intestinal
. Sm ji parkrat probala dat kej drugega pa je driskala pa prdela, tko da zdej rajš dava mal več, pa mava mir.
Včeri sva dobila zahvalo za telegram in darilce od sestrične, ki je 5.februarja dobila Emo...pa sm se zjokala zraven... (itak je tud pikica na slikci pravi cukrček
), ampak preberte tole:
Rodila se je, vsa brcajoča in hlastajoča za zrakom, njen obraz ni bil prav nič zrel in veder. Videti je bila izgubljena in zmedena, nemočno odvisna od okolja, o katerem ni imela pojma.
Potem mi jo je nekdo položil v naročje. Ozrla se je k meni. Jok je potihnil. Njen pogled je prodrl vame in s svojo mehko toplino v meni stkal vez. V srcu sem začutila moč njene ljubezni.
Shirley Maclaine