Naty jaz imam take občutke občasno. Se pa ne rabiš bat, da bi ti ven padel, ker ne more kar tako.
Ni tako enostavno.
Je pa nadležno, ker boli pa občutek je res neprijeten.
špelin@ za odnos tvojega G nisi ti kriva. Mogoče se je njemu kaj spremenilo v življenju. Kakšne zakonske težave ali kaj podobnega? Lahko ga sicer vprašaš, če imaš toliko poguma, vendar pa zagotovo ni problem v tebi.
jana
za 33t. Se ti kmalu pridružim.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Pri nas doma na 40m2 je kot bermudski trikotnik, vse dobi nogice!!!

Ti si predstavljaj mene, ko iščem kaj na 75 kvadratih + podstrešje, ki je malo manjše. Pa še moj je tak, da mene sprašuje kam je ON kaj pospravil.
TamaraJ mene sicer druga nosečnost malo manj trga, ampak toliko pa spet ne. Imamo pač manj časa. Jaz sem zakomplicirala z vozičkom v nulo ko v prvi

nisem. Pa s posteljico tudi.

Se bo našlo še kaj.
buccka met jogi malo časa je relativna stvar. Naš je bil v mali posteljico do 2. leta, kljub temu, da je že bila velika postelja v njegovi sobi. Pač ni hotel v njej spat. Potem pa smo mu povedali, da je on velik in je začel spat v njej. V otroški posteljici pa se da pri nas ven vzet dve palici, tako da lahko otrok kasneje sam ven spleza in to je bila dobra stran tega.
narava
za voziček in sestro. Tudi mi smo kakšno stvar kupili brezveze. Ne moreš vedet kakšen bo otrok. Pač tisti bolj živahni ne zdržijo dolgo v kenguruju, kakem skokcu, gugalniku, stajici, ... Oz, se popravljam, tisti bolj radovedni. Moj je že bil tak. Kengurujčka smo že imeli malo več ostalo pa ... Problem je tudi v tem, da ko si prvič mama in če nisi karakter pač ne pustiš otroka noter ko sitnari. Poznam samo eno žensko, ki je lani postala prvič mamica in je sploh ne gane, če se njen dojenček joka v posteljci. Bil je star 3 mesece in je rekla, do bo že nehal. Jaz sem samo pozijala. Sama sem se namreč topila poleg škrata in mu vse omogčila. Malo me je teplo, ampak sem vse popravila.