Čmrlika super zgleda vajina kombinacija previjalne komode in blazine. Moja komoda meri 90*70, ampak dimenzije 75*70 v BC v Velenju nisem videla. Saj bova z mojim šla ta teden v Celje in bom tam pogledala v Arielu, Pikapolonici in BC, nekaj bova že našla. Kaj pa si dala čez blazino, brisačo ali dekco?
Nisem še odločena kaj bom prakticirala, tole na slikci z zajčkom je dekica-trenutno

tukaj pospravljena
Sem pa jaz tud raspič........ Sva voziček po desetih dnevih spet malo gledat začela, ker se nama je ves čas zdelo da nekaj pri naši strehici ne štima, da ne gre do konca naprej potegnit in da blago kr nekam štrli...in potem sva sedla v avto in v pikapolonico gledat kako zgleda tam....in ugotovimo, da je nan jnajinem vozičku totalno kontra in na drugem mestu namontirana streha...pa nazaj domov po voziček in nazaj v pikapolonico v reklamacijo...

bog ve kaj in kako dolgo bodo zdaj to čarali....še dobro da sva šla še enkrat gledat, da imamo še nekaj časa v rezervi
Sončnica Sandra-jaz sem lubiju malo prej potisnila aparat v roke, da slika bušija, če slučajno grem rodit danes...pa sem zdaj ugotovila, ko sem tvojga vidla, da imam pa jaz ogromnega, pa sem mislila, da mam micenega

..No, zelo lep isexi buši imaš...
Jaz mojga objavim jutri, če res ne grem rodit, me ful buši boli, pa nekaj me črviči na vsakih toliko...joj joj, malo pa me že panika na trenutkew, upam, da mine...
Špelin- dobro si zrihtala tega tvojga G -svaka čast
Vsem , ki ste jutri na pregledih pa držim pestike!!!!
Joj kaj meni otrok dela po trebuhu

, a je to normalno, da to tolko boli in reže???
Nič,grem počasi ajat... lahko nočko vsem skupaj,pa kaj lepega sanjajte!