18.03.2008, 09:36
3766
A si to ti napisla al jaz?
No kot da bi jaz, sem se našla v tem....
Ma veš da ne zezam, ampak je blo kr zanimivo tole včeraj, pa zdaj ne vem kaj je blo
Zdaj sem ŠE zaenkrat vredu in v enem kosu...ampak...mogoče pa je bil lažen alarm...
.............................................................................................................. ...............................
In potem sem celo noč prespala samo z enim lulanjem ob petih zjutraj in spala kot bomba...do skoraj pol devetih
Mogoče pa sem pretiravala včeraj pa me je moja
opozarjala da je treba mir dat ...??????? Kaj pa vem, v glavnem zdaj si grem spakirat torbo za v P, da sem ziher..
quote]Čmrlika zadnjič si pravila, da ti je na trenutke slabo...a veš, da meni tudi rata kar naenkrat slabo in potem me mine. Ponoči nisem mogla spati in sem se ob 2. zjutraj vstala in ko sem bila v kopalnici mi je kar naenkrat postalo slabo in grozno sem bila lačna.
Sem pa gledala papir, ki mi ga je v petek dal dr. Jurca, ko mi je delal UZ in piše glede na mere otroka spremenjen PDP, ki je 25.4.2008. Čeprav jaz se ne zanašam na to, še vedno je moj pdp 4.5. ampak za informacijo
Me še vedno prime ja...pa kuhanje mi je spet začelo smrdet, ampak potem ko je skuhano pa gre v rito bez problema ...
Res, ampak se mi dogaja da še čutim lakoto pa nimam kam dajat, pa se ne prenAjem, da ne bo pomote...kot bi se mi želodec skrčil ,
saj malo manj prostora je v njem, ker ga maternica izriva, ne?
PDP- pa si informativno omenila nov.... Bi rada bla prva na seznamu, ha?
Jaz ti odstopim mesto...z največjim veseljem....
imaš pa fajn bušija, no jaz sem mojga tud dala v album, kot je bilo obljubljeno, mi je uspelo, ker še nisem šla rodit
Nič grem si enega dobrega čajeka skuhat pa zajtrk nardit, da bo kaj energije še potem kaj nardit,( meni je res panika,od včeraj , kaj bi še vse rada nardila???
) pa se beremo kasneje... pa pošljite mi kaj snegeca, v Mariboru ne duha ne sluha o njem, jaz bi ga pa mela ...je pa celo noč takooooo lepo deževalo, da sem verjetno od tega tako lepo ajala- prava uspavanka za moja ušesa...
Sem shranla post najprej JA!
Mi je kača ratala, ne vem če že kdaj taka
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 18.3.2008 9:44:33 >

Kakšno je vremensko stanje pri vas?
In kozarec Donata
Čeprav jaz se ne zanašam na to, še vedno je moj pdp 4.5. ampak za informacijo
ima doma.
Prvič! Se moram hitro uščipniti, da vidim, če sem še živa
Ne moreš verjet: danes so na cesti vsi totalno zmešani
Najprej peljem po regionalki 90km/h in me začne en kombi sredi največje plundre prehitevati tik pred ovinkom. Seveda ga začne zanašati in se komaj ujame na pas pred mano - dobro, da sem že prej začela bremzati, drugače bi se samo zalepila
Grem nazaj in mi nasproti en pametnjakovič v ovinek prehiteva tovornjak - bremzam iz 90 na 30 in se še to komaj izide
Da pa to še ni vse, mi v naselju izven prehoda za pešce ob moji zeleni luči na semaforju skoči tik pred avto ena prf
pravi, da je stoječa kolona dolga
Pa je bilo v sobi 18 st. C!!!
Na forumu je celo ena mamica, ki je take sorte in jo osebno poznam - če me še zasleduje, se bo v mojih besedah sama našla