helou vilma
. lepo da si se oglasila in bravo za pridno julijo
jagoga, moja dva otroka na srečo nimata izbruhov in sta našega fantička super sprejela. starejša je itak toliko stara, pa enkrat je dala to že skoz
, no pa verjetno ker je bilo na njuno željo je še toliko boljše. sine je imel mal težav prvi dan, ko sem prišla domov - je bol čisto podivjan in kar nekaj se je mulil, ker ju je imela tašča čez, ko me ni bilo in sta cele dneve gledala tv in jedla sladkarije po želji, česar pri meni ni. no, pa sva se s sinkom hitro zmenila kako in kaj in tudi jaz ga od prvega dne ko sem doma zjutraj peljem v vrtec in ko je doma se z njim ukvarjam isto kot prej. v bistvu sem prav presenečena, ker je bil on res moj crkljivček, da ga je tako lepo sprejel, sicer se še sedaj isto veliko crkljava, tudi s starejšo hčero, pa urbana poljubčka tisočkrat v popoldnevu - pa pred tem si gre vedno roke umit
, ampak to ne naredi tako, da bi ga mi vidli, ampak kar vmes med igro ga gre mal pogledat, mu kaj zapoje, pove, pol pa leti naprej.
pametnega nasveta pa nimam... jaz bi poskušala ohranit situacijo čimbolj podobno prejšnji, pred dojenčom. pri nas to pali, pa ne bit preveč zaščitniška do dojenčka, al pa da se ne bi smel dret ko je dojenček zraven...ne vem, jaz mam kar srečo glede tega. upam, da ti bo katera znala pomagat.
dinki, hala ker zvesto dopolnjuješ seznamček