Evo pa se še pri vas malo oglasim. Pri nas je vse OK, no razen tega da je včasih prava tečka tako da komaj čakam da zobek pokuka ven.
Smo pa včeraj imeli obisk patronažne. Nas je mal prišla pogledat kako napredujemo in je bila kar zadovoljna. Pa zaradi uvajanja GH je prišla in je reka da nj ne kompliciramo z delanjem domačih kašic ker je samo škoda časa pa še preveč dela je pa še vse je zapacano. Tako da je rekla da nj kr kupujem že narejene kašice in vsako stvar počasi uvajam in naj ji dajem 2 dni isto, ker bom le tako videla če je na kaj alergična in pol po 2 dneh spet kakšno drugli kašico (beri drug okus).
Zdaj pa grem mal pospravt dokler Nataša panča pa se še kaj oglasim.
pa-pa
a res? kolk so si različne te patronažne. moja je meni rekla naj ne kupujem in naj doma delam sama

. tko ot smo v materinski različno poslušale na različnih koncih slovenije

... no, jaz mu kar sama doma delam. bom pa sem pa tja tud kakšno kupljeno dala. a mogoče katera že daje
jogurt navaden? sm eno italjanko na morju vidla, ko je dla 5,5 mesecev staremu jogurt za jest in je rekla, da je to pri njih normalno. d tud v vrtcu že jogurt dobijo... tam grejo s 3 meseci v vrtec. pri nas se naj bi kdaj jogurt dodajal, z 8 meseci, al mam narobe v glavi? sm že pozabila malo

...
janarjevo ogrlico sem jaz dobila od prijateljice, se jo pa baje da naročit preko neta iz avstrije, koliko je cena, žal ne vem. ona jo ima že več kot devet let, ker jo je nosil še njen sine.
za voziček, pa poskusi kakšno marelo, če maš možnost pri kakšni prijateljici. tako mal boljšo, ki se da tudi poležat - ala peg perego pliko, al pa chicco, al pa inglesina, al pa v leclercu so baje poceni. ker moj srednji ni hotel bit v vozičku, potem sem mu pa marelo kupila pri 6 mesecih, ker je ožja in od takrat naprej je bilo ok. tud urbanu ni preveč všeč, če nima ob straneh zatlačene brisače, ker mu je preširok voziček in se po moje ne počuti varno.