IZVIRNO SPOROČILO: perp
A to ji daš kar steklen kozarec al imaš kakšnega plastičnega? Upam, da bo z Anjo vse ok.
kar steklen, najraje iz tega pije. Plastičen jo malo plaši ... ne vidi čez in potem ne ve kaj dogaja

. Saj ji govorim VO-DA, VODA a me še ne razume. Pri steklenem kozarcu pa takoj ve zakaj se gre ... Komaj čakam, da se nauči slovensko

.
Z anjo je vse ok. Hvala. Danes so izpuščaji manj zraziti. Je pa matija zbolel. Poleg neke alergije in neznane viroze ima še SUM na mikrosporijo ... jutri gremo v LJ na preiskave ... ja, to je pa tako, kot da bi se nas hudič držal ... očitno bo treba k maši

. Takoj, ko ozdravimo. Da se še ona kaj ne naleze.
Verjamem, da matija NIMA mikrosporije.
Drugače pa sem danes anji ponudila jabolko. Tako se je kremžila, da joj! Prekislo ... bom šla v DM po brezgluteinske piškote pa ji bom te vmešala zraven ...
Tisti zeleni stolček pa je Bimbo, sposojen ... najprej je še kar marala notri sedet, zdaj pa sploh ne. Tudi jaz nimam dobrega občutka, ko jo notri posedem ... tako preveč naprej se drži. Malo bom še počakala, da se zares nauči sedeti, potem pa bom videla ...
No, tole za jogurte in skute je pa dobra novica. Čeprav, če pomislim kako kisle so te reči, naša pa še sladkega jabolčka ne mara ...
no, kaj pa sladka smetana, maslo ... ali potemtakem lahko tudi to je ... no, bolj kot dodatek za izboljšanje okusa, npr. pireju (noro dober z malček smetane in masla, četudi je brez soli).