Maks in Nina iskrene čestitke ob polovički rojstnega dneva!!!
Seveda ti lahko... vse do včeraj sem mu vztrajno sama pripravljala najslajša jabolka, hruške, banane, korenček... Pa je samo kakšno žličko probal (včasih še to ni hotel)... No, včeraj sem mu pa za probo kupila Hipp-ovo kašico jabolko in hruška in je zmazal CELO!!! In danes spet (danes ni čisto celo, ampak več kot pol pa je)... Očitno mami ne kuha dobro...

Seveda to zdaj ne pomeni, da mu ne bom nikoli kuhala, to je bil pač poskus. Že jutri bom probala s svojo kašico jabolko - hruška (imam zmrznjeno), pa bom poročala, če bo uspelo.
Pri nas je s korenčkom popolnoma enako... Tai se je obnašal kor bi hotel bruhati. Mi je pa ena prijateljica razložila, da mora otrok tudi najprej osvojit tehniko požiranja (po žlički, seveda) in potem bo že nekako... Nekatere stvari mu bodo všeč, nekatere pač ne... Še vsi pa so enkrat začeli jest, eni prej, drugi kasneje.
Je pa res tudi to, da mu dovolim, da prijema žlico in mi jo "pomaga" sam nosit v usta in je na koncu od glave do pet (dobesedno) čisto umazan, pa še 1 meter površine okoli njega...

Mislim, da se mu tudi to zelo dopade.
Tai je star 6 mesecev in 1 teden pa mu je šele sedaj komaj uspelo, zato se nič ne sekiraj - vse ob svojem času!
No, zdaj sem pa res zatežila s tem odgovorom, upam, da sem te vsaj malo potolažila.
Zdaj grem pa skopat detece, me že kliče.
Lahko noč z čim manj ali celo nič vstajanja vam želim!!!