Pri nas rušimo vse rekorde glede spanja oz. nespanja..nekje sem prebrala, da dojenčki spijo po 16 ur na dan
nemogoče..pri nas morda toliko pride skupaj, če seštejem 3 dni skupaj..ej, tole spanje na trebuščku..ko smo bili mi mali, so dajali spat na bušija, zdaj ne več..moj je nekaj iskal po netu glede tega-pri nas se baje daje na bok spat, v zahodni Evropi na trebuh, američani pa dajejo otročke spat na hrbet
kaj vem, isto je glede čajev-če je dojen, mu ne dajajmo nič, tudi za kapljice proti krčem so rekli, da se ne dobi nič in naj lepo počakamo, da mine..haloo. V Italiji v lekarni so se čudili, ko smo povedali, da pri nas ne dajemo nobenga čaja. No, saj smo tudi me že ugotovile, da se že v naši državi, ki je tko mala, mnenja pediatrov, babic in patronažnih razlikujejo kot dan in noč. Adijo pamet, na koncu ne veš, koga bi sploh poslušal.
Par dni nazaj me je šokiral nekdo, ki je sicer očka 2 krasnih punčk, mi je svetoval, naj malo pustim jokati-kao da se lahko joka 2 uri skupaj, da bomo imeli mir
in se bo mala navadila pa da nas mali začnejo hitro prinašati naokoli in če ne bomo določili meje, se bo kaj hitro zgodilo, da se bo sredi špara metala na tla
Smo mislili, da bomo šli prvič ven z vozičkom, pa se je tko pooblačilo in ohladilo, da nismo šli niti na balkon. Upam, da boi april lep in bomo lahko ujeli kaj sončka.
Kaj se je prej zgodilo, mala je očija kr prijela za zizo-kr čez majico
in začela sesat
revica, pa nč ni priteklo