Pri nas je resnično vsak dan drugačen-en dan spimo 15 minut čez dan in 4 ure čez noč, včeraj je rkordno spala skoraj 8 ur, se podojila in spala spet. Danes pa jo zgleda spet nekaj zvija, ker večkrat jokamo
še dobro, da imamo vsaj te sab kapljice, drugače bi že znoreli po mojem. Pred par dnevi, ko nismo spali nič, le 4 ure ponoči, je moj klical dežurnega pediatra ob 22 uri, je rekel, naj otoka skopamo
naj bo 20 min v topli vodi. Mu je
povedal, da zaradi popka še nismo kopali, da bo patronažna kopala prvič po praznikih, pa je rekel, da to sploh ni pomembno, da je popek površinska rana, da kr nej skopamo
in potem je rekel še, da lahko pridemo po svečke Paracetamol. No, po te je možek res šel, kopali pa se nismo, ker se je mala potem umirila, dala sem ji še dodatek, kar očitno pri meni ni bilo dovolj, potem se je ob meni v postelji umirila in smo celo nekaj spali.
Vidim, da imate tudi ve male škrate ob sebi v postelji, mi probamo dat spat v zibko, sicer redko uspemo. Se mi zdi vseeno bolje, če spi ob meni, vsaj nekaj spimo, kot da bo v zibki nonstop jok. Eni pravijo, da se naj poslužimo metode, da pustiš otroka jokat
meni se to ne zdi, mojmu tudi ne. Itak, da so vsi pametni, da bo otrok razvajen, itd..