aja, pa imeli smo na obisku prijatelja, ki je starejši dobre 3 mesece od našega urbana. kako sta bila luškana skupaj na postelji. sta se pogovarjala
so res luštni teli naši zakladki s svojm besednim zakladom

. Jaz tudi skor začnem jokat ko Tit začne čebljati, sploh na previjalni mizi ko gleda ene živalce, ali pa ko je pri volji pri meni v naročju.
No, tudi jaz čestitam
Arabeli za uspešen pregled in lep napredek pri Sergeju

. Arabela, tudi mi smo malce izven povprečja, a kaj češ tudi taki morajo biti

.
Lona76....madonca.....naj se Tilnu čim hitreje zaceli glavica in naj bosta oba s Tajo zdrava kot ribici

.
Tudi jaz ne mažem Tita še z nobeno kremo za sončenje. Sem tudi slišala, da še ni dobro....no, ni niti dobro da jih opeče sonce, tko da.....je treba paziti.
Medica....sej ne morem verjet....en veeelik

za vašega Anisa, da že sam spi v svoji sobici. Upam, da z dojenjem uredita. Tudi moj mali je že začel brcati na veliko, ma tko močne nogice, da joj, samo ne med dejenjem, je prevelik jedo....takrat samo pupa in je ko bubica

.
NČK....včeraj sva z mojim prvič kopala Tita v čebričku. Kolk sva se mu nasmejala, je bil tak cuker. Moj otrok res blazno obožuje vodo. Še nikoli niti glasu ne v banjici, ne pod pipo in sedaj niti v čebričku

. Bom dala ob priliki kako slikico gor, sem takoj šibala po aparat ker je bil tak cuker. NČK, sem te želela vprašati še glede avta če si ga potem kupila? Tudi jaz se zdaj nagibam k temu, da bi vzela nekaj novejšega (ne novega) in s klimo. Sva dala včeraj za foro oglas od mojega avta in je danes že prodan

....kdo bi si mislil, da tako hitro.....
No, zdej me pa "kliče" moj mišek....
< Sporočilo je popravil Dinki -- 29.5.2008 10:01:20 >