Hvala!!
Noč je bila tudi pri nas fajn, Dete se je zbudlo sam ob pol štirih in pol sedmih. Zdaj pa spi in mam cajt za RR. Ker čez dan je akcija... Skoz pohajamo, mali uziva na pijackah in sprehodih tak ko mamica

.
Čebriček je res zakon! Matica je patronazna skopala v banji in pol sva ga probala še midva, pa se nama ni zdelo, da bi preveč užival in sva naslednji dan probala čebriček in se je čist sprostil, celo pakakl se nama je notr

. Tko da punce, nič čakat, čimprej začnite s čebričkom, če ga mate, ker so praviloma mali čist navdušeni nad njim.
Zadnje dni sicer prakticirava banjico, ker je dobil ful temenc in mu je lažje glavo sprati v banjici. Ma, dva meseca ni mel nič temenc, zdaj pa kr naenkrat ful, pa mu laske skoz enako rihtam. Razen če je vročina naredila svoje... Probala sem z oljčkom, pa peno od Mustele in se mi ne zdi, da je kaj bistveno boljše

komi čakam, da se mu stanje izboljša, ker se mi zdi, da ga kr skbi in tudi da spet začnemo uživat v čebričku...
Kreme za sončenje tudi mi ne bomo še mazali. Mi je pa ena lekarnarca rekla, da se jih ne maže do tretjega leta, kar se mi zdi mal pretirano, sploh na morju. Ampak zdaj je pa še res prehitro...
Vročina je pa res ubitačna, sam danes bo najbrž mal boljše.
Avto... pol slovenije opla, pol pa piccaso?

Sam res, Zofy, kolk ste dali za opla karavana, da je bila ugodna cena?
Lep pozdrav vsem!