Dober večer
.
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
Taški že nosim svoje kavbojke, sicer tele taelastične in razstegljive. Sem pa ful ponosna nase, teden po porodu imam le 1,5 kg več kot pred nosečnostjo. Je pa res, da bom lahko nosila le te kavbojke, ker so mi ostale že prej bile tesne. Kako kilco sem zgubila od hrane v porodnišnici. Vsega skupi sem se v nosečnosti zredila 14 kg.
Kaj sem ti rekla
Pika, bravo

, pri samo 14 kg + ti nima kaj ostat.
No jaz sem zaenkrat 2kg+ ampak imam še dolgo pot pred sabo

.
A ste že sprobali voziček? Taški - hvala. Sem pogledala tvoj album in te čist razumem, da ti je težko, tvoj buši je sice zelo lep, ampak veeeeliiiik. Sicer pa kot se mi zdi, se tudi ti nisi veliko zredila.
Lara - sej vem da si se Taškici požalila, ampak sem vseeno prebrala

. A misliš, da to špikanje ne bo prenehalo? Vseeno ti želim za cel mesec mirnih noči, ker potem, ti garantiram jih še kar nekaj časa ne bo. Mala miss je prvo noč prespala pri 2,5 letih. Sicer sem bila sama kriva za to, ker sem imela napačen prijem za uspavanje. Pri meni je zaspala vedno ob dojenju in na začetku je to prav fino. Nobenega nošenja, božanja, petja, samo joška pa je. Aha, se to vrne kot bumerang. In seveda se vsi ljudje ponoči zbujamo in zaspimo nazaj, ker znamo, doječki pa če jih navadiš, da zaspi pri dojenju, seveda zahteva dojenje, da lahko zaspi. No šola za drugič.
Snežinka tudi tebi hvala. Jaz sem tudi rekla dva meseca pred PDP imam vse pripravljeno, pa ne toliko zaradi tega, da bo prej, kot zaradi tega, ker bom verjetno kot nasedli kit

, ki se mu nič ne da. Sicer pa sem si že izbral termin poroda 9.9.2009 - a ni faj datum

.
Taški - sedaj ko si prevzela vodstvo, glej da tam tudi nekaj časa ostaneš, to ni prošnja, to je ukaz.
Mi smo pa danes maximalno uživali, sonček 22 stopinj, kaj češ lepšega. Sem imela ful energije sem pospravljala, kaj se je nabralo čez teden, se igrala v peskovniku, sva delali gradove, zunaj smo postavili mizico in stole, še ležalnik, samo, da ostane tako

.
Še dva dni nazaj mi je bilo slabo za umret, še bruhala sem

, danes pa high energy, upam da se je začelo kazat na boljše, barem za tri mesece.
Lepo vas je brat, ostanite takšne kot ste, babike moje

.