IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4
Danes pa ne morem in ne morem končat...
Punce, a katera razmišlja o nabavi Angel Care senzorske plošče oz. dveh?
Točno tole sem jaz zdele hotla vprašat??? Sem gledala in se odločla, da bom naročila enkrat samo blazino z senzorjem enkrat pa skupaj z varuško, saj bosta posteljci skupaj in se bo čulo, če bo tudi tadrugi zajokal ali kako. Tiste, ki imate izkušnje svetujte prosim.
Taškica kako kaj torba?že pripravljena za vratim?
Lara kako je šele pri vas lepo, če imamo že mi tako fino vreme, ki ga jaz sicer bolj skozi okno opazujem ampak vseeno je dobrodošlo.
Snežinka bravo za vozek, res je tako, če je ženska pri hiši zadovoljna... Moj je tak srček in mi velikokrat popusti, čeprav oba veva, da ima on prav in mu včasih celo kdo kakšno na ta račun reče pa se moj začne smejat in reče "happy wife, happy life
Jaz sem že kupila posteljci in lupinici, ter pri galebu naročila posteljnino in počasi ugotavljam, da bom postala miška in to tista cerkvena, obubožana

Joj kolk je vse drago, če moraš čisto vse kupit
Aja pa še nekaj

Sma šla z možem v dipota kupit en tak malo večji predalnik, ki nam bo služil za cotke in jaz tam zagledam tolk cart pleničke une tetra(shadow)s takim čednim barvnim potiskom, jih je moj mogu takoj na blagajno vlečt

in komentiru, da tudi dipo ni tist, kar bi mogu bit