IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4
Taškica - saj jaz se načeloma strinjam s tabo in z Bergantom. Vsake toliko časa me pa strah prime, pa si rečeš, kaj pa če,...v bistvu se malo bojim teh dvojčic, ker bosta taki mali. Čeprav je treba še malo počakat pa videt kakšni bosta v resnici. Pa zgodbe se širijo naokrog ....
Snežinka - Punca, pa ti si superska mami! Da ne bi slučajno kaj kupovala, mama 4 otrok boš, pa boš ja vse gor spravila - ne, ne, zaupat si, se dvigovat I CAN DO IT, vse bo ok, verjemi. Ker tega pa itak spet ni toliko na pretek. Pa sploh in oh familija ste, lepo prosim! Pejdi mal Dodi brat, po moje ona tega nikoli ni uporabljala. madona ste dobre babnice, jaz sploh pomislila nisem na kaj takega, na zdaj bom pa še to premišljevala.
Drugače pa hvala za pomoč pri dvigovanju energije, mah saj vem, sama sebi sem grozna ker sem tak invalid, no. Ampak veliko je tudi v glavi, samo če pa hodim, mam pa takoj gležne kot buhteljne...
Joj Shadow, ti si pa super natureta. Sem se pošteno nasmejala tvoji ideji, da smo me bolj ta zelene. Za dvojčke tetra plenic minimalno potrebuješ 30kom. Kar računaj - 2 sta v posteljici, 2 sta v vozičku, dve na previjalki, dve na ramenu vsaj 3x na dan pobruhani, 4 potrebuješ za kopanje ali umivanje obe in ti znese v obratu jih je minimalka 20!!!! Tistih deset pa je zlata rezerva, al pa se sušijo, al pa so v stroju. te bombažne zadeve so zlata vredne.
Lara - čestitke za začeti 34 teden!!!! Bravo punca, midve greva počasi ena lepotička? Joj tebe je ena sama dobra volja, pa kolk super res....
Snežinka - lep ticker very nice ineeed
Buši2 - jaaa jaz se te tudi spomnim iz naše kavice. Lepo da si se priključila, zdaj pa lepo sodelovat, pa kaj povedat, voziček, otroci, velikost, imena, spol in še in še in še.
Blanč - kako kaj tvoj devični MV? vse ok?