IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
IZVIRNO SPOROČILO:
Vidim, da me pogresate... pa povem po pravici, da se mi ne da za nazaj brat k se mi zdi da sam strani nabijate, res zadnje case sam citirate in nc pametnega ne napisete.
tole sem takrat jaz napisala in sem v tistem trenutku tud tko misnla, sam je bilo dejansko misljeno kot izgovor zakaj nazaj ne berem... Zdej se full bedno pocutim k mam filing, da sem js zakuhala da ne tipkamo vec kar tja v 3 dni
, ni blo tko mislen!
Lepo prosim klepetajte kar vam pase in koker vam pase. Sam ne bit jezne ce ne bom vse za nazaj prebrala. Sem pa full za ta predlog, da se "resne" stvari odebeli in pobarva.
K "resnim" pasejo seveda tud podatki za seznam
.
Ajtak, zato sem pa imena izbrisala ... ne se počutit krivo, nč nisi zakuhala... sej vemo, da si bla zmer za žur ...

in tud tvoj komentar je bil,
da se ti ne da brat naših "klobas" ... nisi pa rekla, naj zato me nehamo oz. omejimo čvekanje ali se preselimo drugam, a je tko...
Saj na nobeno nismo ble nikol jezne ampak presenečene pa...
To je tko kot v življenju ... tle nas je velik in če hočemo sodelovat se moramo vse prilagodit... da bi pa katera hotla komandirat kaj in kako naj pišemo, to pa ne gre ... (mislim na splošno vse nas) ...
Ajtak, ti se kar pridruži, ko boš lahko...