Mene je pa klicala mami,da sem dobila na domači naslov en paket iz Maribora,in to še na stari priimek,tako da je mami vidla obvestilo in rekla na pošti,naj mi pošljejo na naslov v Medvode.Pojma nimam kaj bi blo?Paket iz Maribora,pa še moj dekliški priimek...madonca me firbec matra sploh ne vem,če bom lohk spala do ju3
.Hudič,kaj bi blo???
Mogoče je pa notr ogromno denarja,tok za v paket
.No,vam jutri povem...
Barika mojmu za migreno pomaga tut aspirin migran,čeprav ko mene boli glava mi pa ne pomaga
,zgleda,da mam eno čudno zgradbo not v glav
,je pa mojmu dala enkrat eno mešanco ketonal pa naprosin,al neki takga,pa full pomaga,če je full hudo,pa ti dajo v ZD neki za spit,pol pa bruhaš...pol pa dol padeš...groza migrena....
Je pa tko,da moj vzame,že predn čut čist prve znake glave,ker ko enkrat začne ne pomaga nič,razen tema in tiščanje glave v povšter
...
No,mene še vedno malo roka boli,malo ne velik....
A sm vam povedala,da je v Medvodah sonce???
Neki me zanima,tiste,ki živite v najemniških stanovanjih,koliko plačujete in koliko kvadratov?
sončhek....katero kremco sta dobili?Advantan?
Ajtak še tebi se zahvalim,če nebi omenila Just,se ne bi spomnla in nebi naročila...aveš,kok ma Taj lepo kožo sedaj,Hvala ti,in pa tebi Gruška,tebi sem se že izpela
.
Koliko obrokov majo sedaj vaši sončki,koliko mleka še date?Tiste,ki ne dojite?Naš ma full rad sadje in full poje,mleko pa poje 200 zjutraj in zvečer,vmes pa ne poje tok veliko mleka.....
Sm polno vprašala,in upam,da sem fajn obarvala????
Full sm firbčna,kaj je to zaen paket?????