writing-img

RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del

clock-img

06.05.2008, 22:52

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

A ste sle ze vse spat?

Ja ponavadi se ti tazadnja oglasiš ... pa smo mislile, da je treba zdaj spat user posted image user posted image ........

Jaz pa res grem ... NOČKO!!!! user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

06.05.2008, 22:54

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Gruška - e, to bi pa rada vidlauser posted image Moj pravi, da bo Vasja velik 2.10 m (upam, da neuser posted image ). Je pa res da sva oba visoka (178 in 190)...

A tvoj je samo 190 visok user posted image  ... moj je pa višji user posted image user posted image ........
Kaj mi pomaga, če pa jaz še 170cm nimam user posted image  .... Otroc bojo baje nekje vmes ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

06.05.2008, 22:56

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

A ste sle ze vse spat?

Ja ponavadi se ti tazadnja oglasiš ... pa smo mislile, da je treba zdaj spat user posted image user posted image ........

Jaz pa res grem ... NOČKO!!!! user posted image

NOCKO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ve kr pejte spat, bom mela pa js pogovor sama s sabo, tko kot ponavad tanayya. user posted image

clock-img

06.05.2008, 22:57

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: barika
gruška, za avto pa nimam.user posted image ...pa ta ZOO slovenski...me nč ne mikauser posted image

Saj mene tud ne, pa bom prišla zaradi ostalih user posted image ....
Tebe (vaju) pa tud lahko katera pripelje, a ne Ajtak? user posted image

clock-img

06.05.2008, 22:58

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Gruška - e, to bi pa rada vidlauser posted image Moj pravi, da bo Vasja velik 2.10 m (upam, da neuser posted image ). Je pa res da sva oba visoka (178 in 190)...

A tvoj je samo 190 visok user posted image  ... moj je pa višji user posted image user posted image ........
Kaj mi pomaga, če pa jaz še 170cm nimam user posted image  .... Otroc bojo baje nekje vmes ...

Kaja tud ne bo glih velikanka, se mi zdi da bo neko povprecje. Me prav zanima kolk jo bodo v torek zmerili pa zvagali, oz. kolk bo imela.

clock-img

06.05.2008, 22:59

clock-img

jooly

pencil-img

932

No dejte no nehat - itak je v majhnih flašah strup user posted image
Sem šla dons po par malenkosti (poudarek je na PAR MALENKOSTI!!) v Merkur, pa sem plačala 62 €. user posted image user posted image user posted image
Pa kupla sem flipperja za Kim, ker je čist podivjana v banji in je ne morem več krotit. Dons ga je že sprobala, sam se mi zdi mal trda plastika, tko da je bla kr mal rdeča po trebuščku in tam, kjer se je naslanjala. user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

06.05.2008, 23:00

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

Dej barika pridi, da se tebe spoznamo, tiste, k te se ne poznamo!!! Ne se pustit prosti, ti sam prid!  Dej pridi, dej pridi!!!! (sej te ne prosim, sam dej prid) user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:03

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Pa kupla sem flipperja za Kim, ker je čist podivjana v banji in je ne morem več krotit. Dons ga je že sprobala, sam se mi zdi mal trda plastika, tko da je bla kr mal rdeča po trebuščku in tam, kjer se je naslanjala. user posted image

Saj to je pa Taja tud ... pa imamo bombažke user posted image .... če se pa tok zaganja ... Sam če jo pogledam v bazenu, je tud rdeča, tam kjer jo držim pod pazduho (brez obroča) .... se mi zdi, da je v vodi še bolj občutljiva koža oz. se rdečica takoj vidi ...

clock-img

06.05.2008, 23:05

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Dej barika pridi, da se tebe spoznamo, tiste, k te se ne poznamo!!! Ne se pustit prosti, ti sam prid!  Dej pridi, dej pridi!!!! (sej te ne prosim, sam dej prid) user posted image user posted image user posted image

Sej vlak tud vozi iz Celja user posted image user posted image ..... jaz te tud ne mislim prosit, ampak dej prid no, prosim user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:06

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Dajica, a ti dons čakaš 600tko al 200tko user posted image user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:06

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Jaz grem tud spat, ker me je gruška čist razp******.... user posted image  user posted image user posted image user posted image  NOČKO

clock-img

06.05.2008, 23:09

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Aja, sm še to sem hotla vprašat, a bi bi mi katera kupla steklen ribežen in mi ga naslednji teden na srečanje prinese, prosiiim user posted image user posted image . Tle pr nas ga ni za dobit...

clock-img

06.05.2008, 23:10

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz grem tud spat, ker me je gruška čist razp******.... user posted image  user posted image user posted image user posted image  NOČKO

Ime avatarja: PLESNI DANCEKlikni na avatar!', 'white', 150)" onmouseout=hideddrivetip() alt="" src="http://www.avatarji.com/avatarji/081006HMxu.gif" border=0> Mal zapleš, pa ti bo bolš ... user posted image  

NOČKO!!!!! user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:11

clock-img

jooly

pencil-img

932

Jst pa kr ne pridem do konca temu Gruškinmu "spominu" - to  vse neki miga sem in tja, se še skoncentrirat ne morem user posted image  
Aja, pa tkole človk kr kšno novo idejo dobi user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:14

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Jst pa kr ne pridem do konca temu Gruškinmu "spominu" - to  vse neki miga sem in tja, se še skoncentrirat ne morem user posted image  

user posted image user posted image user posted image  ... sam da ne bo tvoj odpovedal vse treninge, ker revež ne bo mogu dobit noge izza vratu user posted image user posted image user posted image  ....

clock-img

06.05.2008, 23:15

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Aja, sm še to sem hotla vprašat, a bi bi mi katera kupla steklen ribežen in mi ga naslednji teden na srečanje prinese, prosiiim user posted image user posted image . Tle pr nas ga ni za dobit...

Da draga user posted image ..........

Debeluška, vzdrži se komentarjev, prosim user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:16

clock-img

barika

pencil-img

6448

kaj pa so to neki bombažki????user posted image user posted image za fliperja sem že slišala za one pa neuser posted image
tak z  diplomo dans nč ne bo (hvala nemrak, ko nas vodiš v skušnjavo), grem sexatuser posted image user posted image

za lj me pa kr proste še enmal no...

lahko noč

clock-img

06.05.2008, 23:17

clock-img

jooly

pencil-img

932

lej ga tega norca user posted image
.
.
.
ni mi skuperu norca user posted image

< Sporočilo je popravil jooly -- 6.5.2008 23:18:09 >

clock-img

06.05.2008, 23:18

clock-img

gruška

pencil-img

1774

kaj pa so to neki bombažki????user posted image user posted image

http://www.bombazki.si/

Kar poglej si, da boš na tekočem user posted image .... Mlade mamice nimajo pojma, jim mormo tastare kaj pokazat user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:19

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Se strinjam...user posted image user posted image , sm kaj ko sem sama doma, ga bom mogla večkrat odigrat, da si bom kaj zapomnla.

Matr, je ta gruška slavna, najprej gruškina torta, zdej spomin... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Ej Jooly, zdej pa ti mene neki nauč prosm... kako greš svoj post popravt user posted image

clock-img

clock-img

jooly

pencil-img

932

grem sexatuser posted image user posted image

Dejta dons recimo 2. vrsta, stolpec 3 user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:20

clock-img

jooly

pencil-img

932

Ej Jooly, zdej pa ti mene neki nauč prosm... kako greš svoj post popravt user posted image

zraven "citiraj" maš "uredi"

clock-img

06.05.2008, 23:21

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Matr, je ta gruška slavna, najprej gruškina torta, zdej spomin... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj zato si se pa zagrebla, a ne? user posted image

clock-img

06.05.2008, 23:22

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Da draga user posted image ..........

Debeluška, vzdrži se komentarjev, prosim user posted image

Zlata si...user posted image user posted image

Komentarji bodo itak, čak samo da se Erna pozdravi in pride naša Debeluška spet v formo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem