Urkeš, dons ste pa spet namazane
Nč, sam pristavim pesti za Debeluškino deco. Saj veš, da bo vse OK, sam mal se moramo trest vsake tolk časa
Ne smem pomislit, da imamo konec meseca tudi pri nas ponovni UZ ledvičk
K spominu bi pridala samo en komentarčič : "Še pomnite, tovariši?"
Meni tole kvazi-dojenje množi moj libido z minus nulo, tko da še tist kar je, je kukr da ni
Med vsemi boleznimi sem ful v štihanju, presajanju rož, pa pripravah za krst in 40. obletnico poroke mojih staršev, bomo mal slovesnosti naredili, ve se, kdo je organizator. Ob tem, da starša ne vesta, da sploh kaj bo, haha, jaz sem pa nove prstane naročila, pa ponoven blagoslov in izročitev, sva s prijateljem, ki je duhovnik in bo D. krstil pa še ceromonijo podelal, malo zarote naredila. Sem šla do njega dol na Orehek po "bojni načrt ". Pa nekaj moram spisat in tavelicga tamalga naučit, da bo odrecitiral. Že vidim potočke solza, hihihihi
Drugač sem pa dons v Qulandiji odkrila eno lušno francosko štacuno (sej vem, da sem čist za luno in cajtom!), kjer premorejo celo otroške cote, se pravi fantovske cotke, v kaki drugi barvi, razen črne, rjave, sive in temnomodre. Živele BARVE!!! Logično, da je enih 35 eur tam ostalo, čeprav čist brez potrebe, za ljubi lušt.
Nč, grem še zadnjič črpat in spat.