..no pa začnimo..hihiii
mama11..jaz sem svojo že kr nekaj časa nazaj prijavila v vrtec...tudi mi imamo taščo doma..ampak se mi zdi že mal prestara da bi lohk merkala našo punco..je le 9-10 ur na dan..naša pa bo plezala in plazila in niti minute je ne morš spustit izpred oči..
no bo pa vsaj vsak dan kosilo kuhano ko pridemo domov...tudi to je nekaj...hihiii
SREČANJE-..tudi jaz lahko v četrtek..v petek imamo pa cepljenje...tko da če se boste zmenile se vam pridružim na kakšni kavici...
Scuba..ja Jankovič ti jo bo pa res počuval
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Prejšnjo noč sem ji namreč zaman probavala razložit, da se ob 5h zjutraj pač NE POGOVARJAMO, ampak še spimo.
Tole sem jaz neuspešno probavala razložiti mojemu otroku včeraj zjutraj ob 6h in danes ob 6.30.. sploh ne vem kaj ji je, da se je začela tko zgodaj zbujat
. Men se je zdelo že ob 8h kot se je zbujala prej prezgodaj.
..pri nas se tudi tako zgodaj zjutraj zbuja..ja sem se spomnila, da mogoče bi blo pa fajn ji rolete dol spustit..zdej k je že to svetlo zgodi zjutri..kaj mislite?
Dajica

bravo za začetek -do novega stanovanja...joj mi smo na srečo to že dali skozi..je pa na začetku zgledalo približno takole kot sedaj pre vas..pa srečno...
Aja točno a se
ura premakne..še dobr da me je Tanayya spomnila???
anit28...upam da čim prej dobiš službo
VB..no superca da je s Tianno bolje in da se še zboljšuje stanje...zdej pa držimo pestke za 24..držite se..
p.s. pa ne preveč zapravljat

..sej vsega pa le ne rabi
Žirafa...bravo za poroko...upam da minejo priprave čim manj stresno...in superca za vašo prinsecko in vse ostale družinske člane..sej more bit verjetno res šok, ko mislilš da si na pragu smrti...no sam da je vse fajn in da se še izboljšuje...
No mi imamo kt antilopo iz ikea-e..pa nima nobenga naklona in nič nima..lohk se pa pere v pomivalcu..hihiiii kar je odličnooooo (tazga k ma Barika na slikcah)..
jolly..tud "samo 2,5" je zeloooooooooo ureduuuuu!!!
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Nicolina, mogoče ima samo t.i doječo stavko, preberi kaj več o tem na MON-u - forum Dojenje.Tudi moj Vasja se je kak mesec nazaj drl in z roko mahal po meni....nevem kaj mu je bilo, ampak potem je minilo.
..to se tudi tri nas včasih dogaja...
a sploh nisem vedela da lohk tud tok majhna pa že stavka...

kva jo bom
..ja morm kej o tem prebrat...da vidim kaj dogaja..drugače pa mislim da imam mleka dovolj...
Scuba..upam da ti tale vročina ne napoveduje kaj hujšega..šccc šccc vročina...
pa merkaj se...
no evo..končno sem prišla čez vaše poste..nekaj pokomentirala..
No mi smo se pa tudi cel dan potepali..zjutaj smo šli k našim v lj..pol sva z našo šle v Leclerca po darila ker smo pol šli še na en rojstni dan...
in prišli zelo pozno domov

naša pa čist ustrujena na fertik...hihiii
..mah njej res ni zaspat če se okoli nje skoz neki dogaja..pravi ferbec je ratala...sploh če stopiva v štacuno (zgleda je po mami) pa okice na šitoko odpre in obrača glavo levo in desno...
No upam da mi tegale ne zbriše zdej...k se požrem
nočko!!!!!!!!!!!!
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84