Sej sem bla ze js prva pred dvema mesecema... a js pa ne velam
A te svecke in Canpol sirup, to mate na recept al to kr sam kupis v lekarni?? Ker bi jaz tud kako preventivo mela doma pa nimam razen gela za dlesni in vetrovnih kaplic cist nc...

, a to je ta ribezn?? K ta prve slikce ne vidm... sam tale pa ne vem kako sploh kaj zriba, a je to sam za banane?
Potepinka, upam da bo Mark kmalu bolje!
Manca

za moza!! Kdaj casti?
No, zdej pa se porocilo... Dons smo mel 3. posvetovalnico in je bil drugic cepljen- brez joka

(na splosno bolje prenasa kot prvo cepljenje). Vagali in merili pa naj ga nebi, pa sem vseeno prosila ce ga vsaj zvagajo, da vem ce se se tok rediva in tehta 8300g, sva bla pohvaljena, ker se ne redi vec tok.
ko bi one vedle da sva ze na GH
Dejte mi prosim svetovat... Tjas ma predpisane 4 ad3 kapljice dnevno in sem vprasala ce se kar tako naprej pa pravi da ja, da po 6. mesecu pa vsi dobijo isto dozo 10 kapljic... zdej se mi pa zdi, da bo pol to full preskok, a mislte, da bi mu blo fajn zdej devat 2 mesca recimo 6 kaplc pa pol po 6. mesecih 10 al kr pustim tko k je dohtrca rekla?? Se mi zdi, da vse k mate ad3 kaplce dajete vecjo dozo ko jaz pa neglede na to al so na flasi al dojeni
A mate kej predvelikonocno ciscenje?? jaz morm dans spalnico komplet spucat in obvezno okn umit!! tko da kr grem