IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
jeh, men se na momente .... ...tko je to, dragi moji
Upam da hodiš v trezor spat.

vidiš, pričakovala bi kak konkreten odgovor na moj post, ti pa kr neki....a lahko rečeš da nimam prov ? da sem kej slabga napisala? zato ker sem nevernik? no dej, me res zanima....
drugače pa - dober post si napisal ( obhjava 414)...čeprav bi se dalo debatirat o čem

ampak to si dobr napisal u bistvu....
in razloži mi še, zakaj je spirala splavilna kontracepcija

ker preprečuje vgnezditev jajčeca? ker preprečuje da semenčece pride do nje

men je pa to malo mimo...ker pol delam smrtni greh s tem, ko seksam ob takih dnevih, ko se po naravni poti izognem temu dogodku
in ja, sem povedla da zame je splav nesprejemljiv...pa u bistvu _ pa kaj? kaj to pove? in kaj to pomeni? u bistvu ne dost...pove sam neki malga o mojih moralnih vrednotah. samo kaj so moralne vrednote, ko pride do določene situacije?recimo zame je tud umor nesprejemljiv ( tko kot karkrpnokol nasilje) ampak....če bo ogroženo moje življenje, življenje meni dragih ljudi, življenje moje pupe, a misliš da bom zato, ker mi je to nesprejemljivo stala mirno jah, vse je v božjih rokah? misliš da bom mirno gledla, kako mi koljejo otroka? a bi ti? mislim da je va dani situacija vsak sposoben ubijat? in kaj so tu moralne vrednote? fajn so v tolk, ker drugače bi delali svinjarije vsevprek in za zabavo. in isto je s splavom.in kdo si ti in kdo sem jaz, da boma presojala o resnosti situacije, kdaj je primerno nardit splav?
a lahko razumeš stisko, brez da jo obsojaš? a lahko poglaedaš še iz drugega kota, brez obsojanja?
pred leti je bil v okolici primer detomora. grozno a ne. nepredstavljivo. ženska je kr dva novorejnčka umorila in ju zakopala, ne spomnem se, kak so pogruntali. in je folk nagnal celo hajko takrat, pomoje bi jo linčali, če bi jim pršla v roke. pa sem že takrat rekla, dejte se mal ohladit...kakorkol že, ne poznate ozadja...in se pol izkaže da jo je že od malega fotr splono zlorabljal in ta dva otročka sta bila plod tega...in kaj zdaj? a je njeno dejanje kaj manj nesprejemljivo? ne ni....a je ona pošast zarad tega? zame ni, zame je ženska v stiski, v grozni, nepredstavljivi stiski...ker se ti more trgat že ob takem početju očetka...ob spoznanju da si pa sestra lastnemu otroku, pa se ti mora dokončno odpeljat....in zamisli si grozo otroka, ko enkrat zve plod česa je...in kaj misliš, a je prd Bogom ta ženska pošast?
kaj hočem povedat provzaprov?

pogruntaj sam, sej si brihtn dečko...