writing-img

RE: Kakšne znake vse imate danes ?

clock-img

10.04.2008, 15:08

clock-img

Anonimen

evo, še moji znaki...O je mimo (vsaj mislim), imam pa veliiiiko izcedka, napet in boleč trebuh, križ me matra (najbrž bedasto spim), danes sem jedla morsko hrano, ki mi običajno za malco lih ne pašeuser posted image , pa košarca mal lepše zgledauser posted image user posted image .
V glavnem...časa  še več kot teden.  ni to fajn...sam da se vsak dan kaj dogaja. user posted image

clock-img

11.04.2008, 12:47

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

A katera pozna primer, da se je ženski ob zanositvi prebava izboljšala?

Meni M zaostaja že 5 dni, samo ne upam delati testa, ker nisva nič načrtovala... Da ne bo nesporazuma, če bi bil plusek, bi bila oba zelo vesela... Če ne, pa tudi O.K., ker bo še dovolj časa.

Stvar je pa v tem, da grem ponavadi na wc 1x/dan, zadnjih nekaj dni pa tudi po 4x... user posted image user posted image user posted image  V jajčnikih me pa nič ne špika in nobenih drugih znakov ni.

Kaj mislite?

clock-img

11.04.2008, 13:31

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

reši se ugibanja in kupi test

držim pestke

clock-img

11.04.2008, 13:42

clock-img

tinč407

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

tinč, kok dni ti zdej že zamuja ???

držim pestke user posted image

Zamuja mi že pet dni. Testa pa ne bom več delala, dokler ne bo 50. dni od zadnjeuser posted image , če ne bo prej prišla!!
Sem že tolko denarja zapravila ne teh testih, da bi že skoraj mela opremljeno otroško sobico user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

11.04.2008, 14:07

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Prav nobenih znakov nimam. Sicer pa še ko sem bila pet tednov noseča (več nisem bila, ker se je zgodil ss), ni bilo absolutno nobenega znaka razen, da sem imela še več energije in sem tekla deset minut v hrib, ne da bi se kakorkoli zadihala. Prav zanimov, kako smo različne user posted image
Podobno kot EnaNobena, moram se vščipnit, da vidim, da sem živa user posted image

clock-img

11.04.2008, 14:26

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

reši se ugibanja in kupi test

držim pestke

sem se odločila, da ga bom v ponedeljek, če M še do takrat ne bo. user posted image

clock-img

11.04.2008, 15:21

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da je imela vse znake M, pa je bila vseeno noseča?

Pri meni M zamuja 3 dni. Že en teden preden bi jo dobila, sem dobila krče (kot pri M, vendar ne tako močne), na wc hodim skor vsako uro (driska). Prsi imam bolj polna. In tako je že cel teden.

Danes zjutraj pa je test pokazal dve črtici. Ne vem, ali se lahko veselim, ali je kaj drugega?

clock-img

11.04.2008, 15:24

clock-img

tinč407

pencil-img

666

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne fantaziraj nič dalje in se lepo sprijazni, da si srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

11.04.2008, 16:32

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

Čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 16:46

clock-img

cina

pencil-img

211

Anonimna, čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image vse lepo tebi in user posted image

clock-img

11.04.2008, 23:22

clock-img

KOLIBRI

pencil-img

269

IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI
Meni M zaostaja že 5 dni, samo ne upam delati testa, ker nisva nič načrtovala...

Sem jo že dobila. Ah. user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Podobno kot EnaNobena, moram se vščipnit, da vidim, da sem živa user posted image

Ja, ampak iz mojih NE-znakov je M prišla. user posted image Pri tebi upam, da pomeni kaj lepšega. user posted image

Anonimna, čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 23:28

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

Moji znaki danes: me špika v spodnjem delu trebuha tudi izcedek je tak kot mora biti, ko je ovulacija. Tako da smo veselo in kr veliko user posted image .

clock-img

14.04.2008, 07:00

clock-img

becky

pencil-img

335

moji znaki danes: user posted image  ni (zamuja 2. dan), čudn okus v ustih (osebno ga pripisujem soku), malo me kislina daje, T 36,8. jutri je D day zame

< Sporočilo je popravil becky -- 14.4.2008 7:05:03 >

clock-img

14.04.2008, 11:05

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

mene že en teden hrbet boli na vseh možnih mestih, je pa taka čudna bolečina, pa vsake toliko trebuh. drugega nič.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

14.04.2008, 11:07

clock-img

sharona

pencil-img

82

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če se je že kateri zgodilo, da je imela vse znake M, pa je bila vseeno noseča?

Pri meni M zamuja 3 dni. Že en teden preden bi jo dobila, sem dobila krče (kot pri M, vendar ne tako močne), na wc hodim skor vsako uro (driska). Prsi imam bolj polna. In tako je že cel teden.

Danes zjutraj pa je test pokazal dve črtici. Ne vem, ali se lahko veselim, ali je kaj drugega?

jst sem imela točno iste znake ... ful me je šraufalo in driska (+ precej huda viroza) ... potem pa +

čestitke!!!

clock-img

14.04.2008, 11:18

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Anonimna ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  Lepo user posted image  ti želimuser posted image

Pri meni pa še nobenih znakov. Do M še dober teden. Me pa zanima, če katera ve, ali bi se na UZ, ki ga imam v sredo (torej en teden pred M)karkoli lahko videlo? Če ne kaj drugega, verjetno pa to, da se pripravlja na Muser posted image  Kaj mislite? Sem firbec ta mesec, ker mam tko dober občutek. Upam, da ne zamanuser posted image

clock-img

14.04.2008, 13:54

clock-img

barbaraj

pencil-img

29

No zdaj pa še nekaj o mojih znakih.

Ta mesec mi je tak čudno,do user posted image  je še kak teden tam okrog 22-23.4. Ampak me je že prejšnji teden tak šraufalo čudno, pa kr fajn špikalo v jajčnikih, čudno pa je predvsem to, da se mi zdi da me v maternici nekaj špika, kar me še nikol ni. Da bi ze znake za tetko 14 dni prej mela mi je čudno.Pa na wc laufam nonstop, ponoči tud 2krat.
Pa tak mam občutek, da mi je malo slabo, bolj popoldan. Pa skoz mam taki občutek kot da bi se mi malo vrtelo.
Čudno je vse skup, mogoče se meni že malo meša. Res pa je da, da sva z dragim vsak danuser posted image . Ampak to že tak dolgo pa do zdaj ni blo nič.
Joj, kak dolg še bo ta teden, da vidimo al bo user posted image , al pa ne.
Upam da ne! user posted image

clock-img

14.04.2008, 14:12

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

barbaraj tudi mene je danes špikalo v jajčniku. prav zabolelo me je. midva sva včeri. sicer user posted image  je še daleč. sam tko opazujem se.

tisto o "prekomernem hojenju na wc" pa mam jest že cel mesec. v classu imam sošolko, ki je noseča. in skupaj hodiva na wc. s tem, da je ona noseča 9 teden, men je pa test pokazal - .

danes je ful ful ful LEP DAN !

vživite...

clock-img

14.04.2008, 14:17

clock-img

barbaraj

pencil-img

29

Ja test ti je negat. pokazal al kak?? saj zdaj ti še ne bo. prvi dan izostanka user posted image  pokaže. upam da sem prav razumela.

clock-img

14.04.2008, 14:26

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

user posted image  sem imela 30.3. pa je blo vse skupi čudno. ampak očitn še premalo, da bi bil +. pa prej sem hodla na wc pred tetko, ampak zdej po tetki pa še vedno.

mah, te znaki. dokler je fino, je fajn. če te pa ob živce spravljajo je pa boljš, malo miru si vzet.

kok gre hitr čas. danes smo že 14.4.

wow....

clock-img

15.04.2008, 07:18

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Uf, še 8 dni do M. Tako, kot se mi ta mesec vleče, se mi že dolgo ni. To pa zato, ker imam dober občutek... No, pa saj sem ga že parkrat imela, pa vseeno ni bilo nič iz tega. Drugače pa utrujena za umret, ne paše mi sladko (kar je zelo nenavadno zame) in kar veliko sem na wc-ju. Hm user posted image  upam, da ima to vse skupaj kakšen pomen. Mogoče... Upam, da je končno uspelo. Doooolllllga bo še do naslednjega četrtkauser posted image  Upam, da se splača čakatuser posted image
Pa ostale, ki je ne pričakujete tam okoli 23? Kako ste?

clock-img

15.04.2008, 07:50

clock-img

barbaraj

pencil-img

29

Tud jaz ne pričakujem tak 22. al pa 23. Hudo je čakat.Tak se vleče. V sebi mam neko upanje da bo, po drugi strani pa za vsako ko grem na wc gledam če bo user posted image . čisto sem ze zmešana.

Vsem držim pesti da bouser posted image .user posted image
Kdaj boste delale test?

clock-img

15.04.2008, 08:04

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Test naj bi delala naslednji četrtek, če bom seveda do takrat zdržalauser posted image  Imam tri teste doma v predalu in me skos srbijo prstiuser posted image  No, samo, zdej je itak še prezgodaj... Me pa živčki dajejo za jutri za UZ... Se bojim, da mi bo G rekla, da se pripravlja na Muser posted image

clock-img

15.04.2008, 09:11

clock-img

barbaraj

pencil-img

29

Držim pesti, da ne bo user posted image . Kaj zdaj ti bo ginek.že vidla če si user posted image ?

Jaz ze tud mam zalogo testov doma.user posted image

Komaj čakam drug teden da vidimo kak je na stvari!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem