eto še mene...
mala spi že od 19.30...je padla v košek k zrela tepka...še prej naš čebr...in v čebru masaža dlesni...me tko za rko zgrabi in moj prst v usta, da ni druge, kot da ji drajsam po dlesnih...ima tudi na 3jkah izbokline in ji fulll paše, da jo tam drgnem...
štrudel z bučami je v pečici, kuhinja spedenana, stroj opran...ljubi se je tud že obril...psa smo sprehodili in sedaj samo še jaz pod tuš pa je misija današnjega dneva zaključena...
ju3 ob 11.20 imam pa zadnji pregled pred operacijo...upam...ker nimam pojma kaj bodo gospod rekli na to, da naslednji teden pričakujem menstro...no ja pustimo se presenetiti...grem pa kar z obema smrkljama, da jim dam lekcijo glede ure naročanja...pa naj gledajo eno 4letnico in eno 4mesečnico v sprejemni...saj sem sigurna da bo drugič ura popoldanska...
urška čebričkanje je pa takole kot tvoj avatar he he...sicer pa poglej tole fotko, pa ti bo malo bolj jasno...upam...
Tosja bravo za zeleno luč pri hrani...sedaj pa veliko užitkov ob učenju odpiranja ustk in požiranja hrane...Iza je začela spoznavat kozarček...čisto spontano sredi čebričkanja...ko se je igrala z enim kozarčkom...pa priznam, da nama gre danes že bistveno bolje ko včeraj (pije pa navadno vodo a ne tiste iz čebrička he he)...
uvajanje GH...včeraj sem srečala patronažno in jo povprašala kako je s tem...pa je rekla, da naj pokličem če je potreba...drugače pa zeleno luč za GH da pediater, ko se mu zdi potrebno, da otrok začne z drugačnim načinom prehranjevanja...
odhajanje v posteljo...tam sem kar kmalu...ura ko ugasnem leptop, zaprem knjigo ali pa izklopim TV pa je odvisna od razpoloženja...stanja duha in korpusa...sem pa človek, ki potrebuje zelo malo spanja...in človek, ki lahko zaspi kjerkoli...tudi sredi diskača...sem enkrat zaspala kolegu na rami...in ko se zbudim in vprašam, če sem bila dolga je drug izjavil: ja, tolk da bi te lahko narisal ne sam slikal...
Violica...le pridruži se nam...kar se pa tiče bojazni kako sama z Nataško v avtu pa verjemi, da če boš ti skulirana in brez strahu, da bo šlo kaj narobe, bo taka tudi tvoja punčka...se bo zelo hitro privadila pohajkovat...jaz več kot sem z Izo v akciji bolj je pridna...doma se počuti najslabše in stalno bi rada, da jo kdo zabava...zunaj pa zabavo najde kar sama...pa čeprav so to samo palmini listi, ki se zibajo v vetru...
no eto...če še kakšna pride čvekat super...če pa ne...potem bo pa slaba bilanca dokler se ne vrne majček...
pip
G.
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur